Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az pont van. Meg különböző kiütő meg mackófeltörő eszközök. De ez talán valami finomabb cucc....
Na, köszi. Kicsit fosok, mert semmi célszerszám és ilyen irányú tapasztalat nem áll rendelkezésemre. Max trofi MZ meg kettőötvenes jáva háccsót szettem szét eddig. És mi lesz, ha a ganéjból kell majd összesöpörnöm a tűgörgőket és csak egy is hiányzik?
Szerezz be egy nagykalapácsot ez a kezdés.
én is Gábor vagyok szerintem kezdjél bele,én sem avgyok nagy szaki de már 1x megcsináltam
Szewasztok! Gábor, rábeszélnél engem, kocaszerelőt (MZ-n Jawa-n nevelkedett) a szuzuki háccsó futómő szétszedés és zsírozás című műsorra?
oké!köszönöm a válaszokat!
Többet is elmegy lassan két szezon óta hajtom hibátlanul ezek a műveletek után
Nézd a rizikó ugyan akkora mint ha hobby gézától vennéd...nekem 97ben a zsír rm250ben 12üó. után elszakadt a hajtókar henger,dugó hkar 2dbfél blokk meg a sallang kellett...pedig dobozos volt a drága...ki kell fogni mint mindent,még az újnál is lehet gebasz,bár mostanában már nem jellemző annyira
Ha jól emlékszem utoljára a Decatlonban láttam vagy vadász bolt biciklis bolt hasonló helyeken
köszi!és akkor megint 80 üzmórát elmegy remélem.
szpáj gyere msn
theormos cucc engem is érdekelne
Dugó 30 környéke 4 szelep 60 én tavaly csináltattam ezt a mocimon nekem 130 volt munkadijjal együtt de legközelebb magam csinálom Galus barátommal igy csak anyag.
Tudsz valami konkrét márkát és üzletet?
aha!és az kb mennyi pénz?
Ja termó alsó felsöt 8-10 rugóért már van jó kis testhez tapadó
Mondjál rá 900kilót vegyél bele egy uj dugót 4szelepet és kész
mackonadrágot mez alá kicsit nehéz lenne
Használ valaki alsóruhát mez alá? Nem mackónadrágra gondolok, hanem valami tuti aláöltözőre!
rmz 250 2007-s 940-ért
Milyen moci is ez amit venni szeretnél? és mennyiért vesztegetik?
ez tényleg jó érv!csak sajnos ez pont szponzoros motor bár neki évvégeén el kell adnia.gondolom nem redukálja azért talán nullára.
jajj értsd jól én is rájuk gondoltam.....
Olyan versenyzőtől érdemes venni, aki a saját motorjával megy nem az egyesület vagy a szponzor gépével szerintem.
oké!köszi!