Olyan kérdésem lenne h a kipuffomból folyik az olaj sztem az a bajj vele h 30 as keverék van benne és nem tudja elrobbantani
és arra gondoltam h 40 esre kellene megkeverni a benyát és akkor nem jönne az olaj a kipuffon
95 ös benyát ha megkeverem az jó bele mert eddig 99 es volt benne
nem fog beállni a 95 östől?
sziasztok! szerintetek mi lehet akkor a motorral ha hallom hogy csörög a blokkja picit? Most viszem majd generálra szerintem dugo csere meg szelep csere is lesz (karácsony volt ) meg a hátsó telót akarom felujatani. A kipufogó szelepek drágábbak nem? Amugy olajat meg mindent kapott rendesen de utoljára fél éve volt benne cserélve dugó meg szelep.
Olyan kérdésem lenne h a kipuffomból folyik az olaj sztem az a bajj vele h 30 as keverék van benne és nem tudja elrobbantani
és arra gondoltam h 40 esre kellene megkeverni a benyát és akkor nem jönne az olaj a kipuffon
Nyugodtan keverd 40 esre és a 95 ös benyától sem lesz baja!
Időnként kicsit ki kell forgatni, hogy kiköpje a fölösleges olajat. . .
nemtudom hogy ez autómata e a feszítője..ha nem..akkor az csörög
hogy mennyen ami nemkell
Megnézzük, hogy a bizományos készletünkből mit adtak el és mi van még készleten. . .
Pedig már felavatnám az új szerelésemet!