Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peti haverom vett egy aluvázas 250-es CR-t. Tudod övé volt a Yamaha...még menni sem tudott vele rendesen, de kellemes gépnek tűnik.

A Fűszeres meg egy 450exc-t tök újonnan a kék DRZ helyett. Fel is mentek az árak a közértben azóta
Szintén
áááá sehol.

1 hónapja nem ültem gépen
keselyü .Voltatok ebben a cudar idöben motorozni?
én anno üveggyapottal tekertem be, jól bírta. Sziloplaszt nem jó, mert ledobja az olaj...
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h mivel tömítsem be haver motorjának a kipuffját a csonknál mert kifúj neki még mindig és addig nem tudunk menni moccozni még az övé sem tökéletes:S:S
sziloplaszt nem jó ennyit tudok:)
réginél tök mindegy (mondjuk újnál is amatőr szinten) csak ne legyen baja.

Itt a haver gépe, ez fasza állapotú.
hát én mire kijutok a pályára biztos már február lesz
de én is remélem,h jó lesz.mondjuk pénzzel nemtom hogy állnak,lehet engem is elkergetnek,mert kiürült a kassza a jézuskázás miatt
köszi szépen.megvizsgáljuk akkor rendesen. cr-t akart volna tesóm,de akkor ez sem hátrány?úgysincs olyan sok különbség a régebbi gépeknél nem?
remélem fain lesz
230ért jó lehet ha nincs szétütve, ha igen akkor úgy járhatsz mint Faisst...

A váltója a gyenge pontja, el szokott kopni a léptetővilla vagy a kapcsolóköröm és kidobálja a sebességet. Olcsón javítható probléma, de szét kell húzni a blokkot.
A power szerintem a yamahákban a legmegbízhatóbb, a többi meg ugyanaz mint a többi 250 2t-ben. A futóműtől ne várj sokat, a fékek sem a legerősebbek, de mondjuk ettől még jó motor csak nem fiatal. Alaposan nézd át a gépet, mert ha valami beszarik akkor jó drága lesz javítni, sajna a régi gépekhez nem olcsó az alkatrész, az újabbakhoz akár feleannyi is lehet.
Itt van egy eladó nem messze.Azért kérdezem.230.holnap lehet elugrunk megnézni.Tesómat csikolja.
Aha.250es crhez képest milyen?rosszabb?típushiba ez a powerszelep probléma?más típushibáról tudsz?

Szpáj!nem tudom,bent esz a fene a k*rva könyv fölött.Még a cr-kx sem állt össze véglegesen.
Azt tudom,hogy a nagy ugrató olyanra sikerült,hogy 100-al sem lehet megugrani.
de sztem dolgoznak rajta.
Jó gép, nekem is volt, nekem nem volt vele soha bajom. Talán a régiek közül ez a legtartósabb, de ez állapotfüggő. Haveromnak van most egy eladósorban (vett aluvázas CR-t), van rajta világítás is, ha érdekel akkor biztos eladja. Nem tudom mennyit kér érte 230-250 körül asszem, de lehet megvárja vele a tavaszt...nem tudom
msn-em nem jo...
szeva atsz,mizu?kész már a pálya turán?
hali
nekem volt 92 es...
jó gép volt,csak aztán eltört a power szelepem,és szétbaszott mindent...176 értcsináltattam meg...
de ettől függetlenül jó motor...mondjuk a futőmű elég ratyi...de hát öreg motor
kezdésre tök jó
Sziasztok
250es yz vel 91-92 es évjárattal van valakinek tapasztalata?írjatok jót rosszat
elmokáztam volna még ott csak srácnak majdhogynem kifogyott az összes naftája igy jönni kellett uhhhh ha jo lenne a mocim,már biztos szöges ugmival pnegetnék
szöges guma még nincs kész,igy sima utszai gumival nyomtuk... de igy is jo volt 2személlyel mert hát egyeüdl nem jo,nem lehet felgyorsulni,viszont 2ens zépen föl lehet tornázni 50-60ra és könnyeb is tartani
helló
most ébredtem fel ugy nagyjából.... tegnap előszilveszter volt kicsit kellett gyúrni a májamra,
boldog névnapokat a dávidoknak! és szpáj hogyment a jégrobi?
de faszát verettünk,50-60 al megküdtük azán csumma gáz és keresztbe szépeke tlehetett menni bár szöges gumival jobb volna,de még nincs teljesen kész
na szaztok...megjöttem a veretésböl...sajnos a kamera ratiy lemerült aksija miatt nem lett vide,majd máskor
Sikerült beindítani a gépet! Mult7en csak megszívta magát és lemerült az akksi. Mégse gyújtom föl.
Szewa! Mindenki elment horgászni? Z? Holnap mikor kéne indulni?