Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erővel nincs baj. 140 körül van a kicsike.
Foxgirl!
Én is wr 450 fun vagyok, és tervezem mihamarabb beszerzését is egynek. 1,45- ért vámmal, áfával, behozza egy ismerősöm Mo-ra, Usá-ból újonnan, 2007-es modelt. Ha érdekelne... Nekem egyenlőre nincs lovám rá, de gondoltam rád, remélem értékeled....
puszi
Node mér kérded, juteszembe? Gyengének bizonyult az Aprilia?
Szewa Béla! Mikor indulunk holnap?
Tsákány. Gondótam, benézek kicsit, de megen kezdek szédülni, lehet lassan megen le kell dűnöm
Vagy változó szelepnyitás kéne, vagy valami exup szerű kipuvezérlés. De sztem egyik sincs benne.
SZEWASZTOK BÉLÁIM
Szewasztok!

Nos, sztem alacsony fordulaton nem lehet akkora különbség. Az R-es telesítménye nagyobb. Tehát nem lehet lenn nagyobb a nyomatéka, ahhoz a henger töltését kéne javítani, mondjuk turbófeltöltővel. Gondolj bele, van olyan, hogy "lebutítják" a gyártók a motor magas fordulatú csúcsteljesítményét a nagyobb alacsony fordulatú nyomaték kedvéért. Persze ez csak vélemény. Csak az x-szeshez volt szerencsém, hát ha az lent nem túl erős, akkor Te nagyon tudhacc. 5-ben gázra úgy emeli az elejét, mint a p..csa
Igen! Menjél szépen aludni Gáborka mert holnap nem engednek el bulizni ha nem alszod ki magad!
[88853]-ra valaki tudna válaszolni?
Gyere msn-re it a cim!pista001@citromail.hu
Ne alkudozz kis köcsög!
aha értem ez 25 ös nem tudom h rámenne -e a 250 esre!mindjárt utánna érdeklődök
amúgy árba hogyan adod?
Az "apa kezdődik matrica" volt rajta? Mást nem tennék rá!
Ezen volt rajta!
meg valaki mondja meg nekem h mivel tömítsem be haver gépének a kipuffját h ne fujjon ki a csonknál!
Ja ugyan az!az adatlapodon ami van az az a motor?
jaja érdekelnének 250 esre felmegy?
ár?
Üdv!szaraz18 érdekelnek az idomok?
az egy nemnormális forma...mindegy nem kell az ilyenekkel foglalkozni mert csak felidegeli magát az ember...
Ö egy reménytelen eset
majd csak yamaha1987 fog lenézni, mert ő annyira faszagyerek
Akkor lassan nekem is új mocit kell vennem nehogymá le nézzen valaki
3 hete voltam. Lehetne már jobb idő!