Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb úgy nekik....
Úccse érnek utól
Hát tudod itt feltűnő egy zőld motor nagy hanggal mert ez nem egy nagy város.Meg én nem szoktam megtervezni a motorozásaimat ha nem amikor jövök haza akkor vagy aszfalt vagy uzsgyi terep.És felénk igen kocsog a közeg.
Ami bisztos az bistos alapon!
Valamelyik évben július 1-én lett kötelező a jobbos tükör... Én 2-án vittem az ETZ-m és csodálkoztam, hogy az összes parasztnak 2 tükre van. Mongyák, hogy jobb lenne nekem is kettő. Pont jön arra a haver szimóval. Mondom, vedd má le a tükröd és add má küccsön, mingyá visszaadom. Hát, akkor így vizsgáztattam az emzémet....
Hahó!Most láttam az új clone rendhőröket,ződ skoda oktávia...jól passzol hozzá a kék matrica...nem is személyit kérnek hanem útlevele
nem én vagyok...őt feszítettük keresztre.....utána biztos ami biztos alágyújtottunk
amúgy ha meglát itt egy rendőr gyorsan elforditja a fejét,hogy ne kelljen utánunk fordulnia
hol?A szántásos erdő sávon?
nekem sincs semmim és nem hordom magammal
Gyere el, megpróbálhatod.... Itt csupa béna ember van, aki alatta tójja át a vasat
én az index tartókat leszedtem
jogsim van 50esre az erdőbe a medve meg úgyse kéri akkor minek vigyem?
Nekem van jogsim és rendcám de tükör sose vóóót rajta!
hol érnek utol
nekem is van minden jogsin kivül csak nem hordom
És nem baszogatnak a tükőr miatt a rendőrők?
Nekem műszakin mondta az ember, hogy szerezzek még 1 tükröt jobb oldalra is, addig be se toljam a vizsgasorra. Reggel 7-kor Gyöngyösön átszaladtam a Tescoba, 10 pec múlva ott voltam megint 400Ft-os biciklitükörrel a gépen... ...átment
minek az nem arra használjuk
fölötte menj át vazz
Rencámos is a motrom, meg tükrös is. De egyik sincs rajta (az indexen még gondolkozom)
ugy szintén
enyém rendszámos!
se jogsim se rendszámom se tükröm soroljam még
Ja, max elsőre
Na hát erre felénk használnátok a tűkrőt ha rendszámos a motorotok. de tom ez felétek máshogy van.