másik tipic " K**a nagy a gondom, de leginkább k**a drága... Simson karbin, ahol a benzincső rámegy eltört tőből az a kis szar, és az sztem spiáter. Mik a teendők, mert nincs kedvem új karbit venni egy iylen miatt..." ilyen max költségvetésböl kijönne a mi sportunk is
Húú ma majdnem be obtam. El felejtettem hogy a múltkor csak öntöttem bele pár lityi benyát nem teletankoltam.Hááááááát A kútra úgy mentem el a pusztábol hogy megállt a motr leszál oldalra dönt óvatosan vissza állit megy tovább.Mire a beny kútra értem már csak bőfőgőtt.
bővebben
félre ne értse senki nem fikázni akrok.......főleg nem a berget
de 13 éves és akkori modellek ma már nem számítanak nagyágyúnak ...
főleg voltak akkortájt gyermekbetegségeik is .....sokat költesz esetleg rá akkor is az a régi motord lesz és több lesz az üröm mint az öröm......
dehát állapotfüggő is az ilyesmi ....látni is kéne...meg az ára se utolsó szempont
inkább modernebbre erőlködj....... gyűjts egy kis lét még a kawád árához...
bár nem látok se a zsebedbe se a lehetőségeidbe.......
amennyi lé avn vegyél motort,aztán nap végén betolod a házba és aforro blokk köré ülve melegedtek (na jo ha az kevés,akkor bekel kötni azt a központit)
félre ne értse senki nem fikázni akrok.......főleg nem a berget
de 13 éves és akkori modellek ma már nem számítanak nagyágyúnak ...
főleg voltak akkortájt gyermekbetegségeik is .....sokat költesz esetleg rá akkor is az a régi motord lesz és több lesz az üröm mint az öröm......
dehát állapotfüggő is az ilyesmi ....látni is kéne...meg az ára se utolsó szempont
inkább modernebbre erőlködj....... gyűjts egy kis lét még a kawád árához...
bár nem látok se a zsebedbe se a lehetőségeidbe.......