Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kaptam,kösz szépen !Küldök majd vagy még nem tudom hogyan de eljuttatok hozzád ilyen lemezeket!Mégegyszer köszi!
Itt vagyok
Tegnap nem olvastam vissza szóval ha valaki írt számomra írja be újra pls
atis megkaptad a CD-ket?
madeinhungary,
jo reggelt, magyar vándor!
Ja elvagyok nagyon most tényleg tünnnve mert a pálya után járok állandóan,meg kint vagyok csinálni!
Már elég szépen alakul majd teszek fel ról a képeket ha készen lesz!
Most mennem kell motoron cserélek olajat készítem fel a megmérettetésre.
szewa

nagyon el vagy tűnve ......látom szopás az élet ott is de majd csak lesz valahogy......kitartás elvtársak
én is tegnap írtam ződeknek
na lépek oviba
Hát tegnap jó napunk volt,csináljuk a pályánkat erre kijön egy gyökér parszt hogy itt semilyen pálya nem lesz addig amíg hivatalos pályának nem lesz nyílvánítva.Mert hogy zavarjuk az ő nyugalmát és ezt ő nem engedi.Mondom neki hog a tulaja adta oda nekünk motorozás céljára és akkor minek kellene nekünk endegély hozzá.Meg hogy az ilyen buzi felfogású köcsögök végett nem találni egy területet sem ahová ki lehetne építeni pályát.Én nem hogy örülne neki mert van egy terület ahová megyünk és nem a faluba meg a határba motorozunk.Aztán nagyon erösködött,mondom neki befogod a füledet ha nem tetszik aztán goo a területről.
Már fél éve járok állandóan utána a pályáknak és mindig belefutok egy ilyan buziba akinek nem tetszik.
Most szóltam a hivatalba hogy ha lehet állítsanak ki róla egy papírt hogy motorzás céljára használjuk,remélhetőleg meg is kapjuk!
De ha nem akkor sem fogok most már kétségbe esni mert a tulaj kiadta nekünk amíg ő nem mondja azt hogy nem motorzunk ott akkor egy ekkora barommal mint ez a szemét nem is foglalkozom.
De azért az a papír jó lenne,tényleg senki nem tudna belénk kötni és magyarázkodni sem kellene!
morgen !
jó reggelt
na itt is jó8!
arany?
itt is jóéjt
cép nagyon
hát igen a duc... csak ne lenne ien drága
komolyan?
TUDOMTUDOM ez van kinn msn en képnek nekem
Húúú néztétek a ducati MH900-as vidit?Most már én is szerelmes vagyok igaz ez is csak plátói.
ádi
én már csak tudom... nem? v
az már bíztos
HÁ BAZZE ILYEneke ezekami fiatalok... egyfolytában szerelmesek