nem is a sár mert azt majdhogynem szeretem ...babodon is hűtőig ért a sár és nem volt gáz ..mondjuk ott öregszik a motor rendesen .....
csak ne essen a pofámba ez az áztató eső....ezt rühellem...ha leveszed a szemüveget akkor az a baj ha meg nem akkor az ....elázik lassan mindened a csizmádba is befolyik a wasszer , a bokroknál meg a könyöködre ugrik át a víz...á ezt már egy két nagyobb vizes túra után én is utálom.......lehet előtte is utáltam
Nálunk este csillagos volt az ég,már örültem mint majom a farkának azt hittem reggelre is olyan jó kis idő lesz,de most mintha csillapodna az eső és már csak csepereg.
Így már szívesebben megyek ki.
Mennyiért sikerülne beszerezni a vasat?
Hát a felnijavítás végett annyival adja oda kevesebb pénzért a mocit.
Én nem küllőztetném hanem néznek hozzá valahol hátsó felnit.
Jobb áron jutottam hozzá annak idején egy szinte új felnihez mint ha küllőztettem volna.
hát szép napra ébredtünk?
itt a környéken most nem esik de akár határeset.......nedves minden és az úton a kocsik kerekénél ahogy mennek hallatszik, hogy vizes az út.....
Valszeg terepen használhatta a csávó. Nem hinném, hogy a bolt előtt ugratott le a padkáról, akkor lett ilyen. A felni cserés. Át lehet küllőzni, nem olyan veszélyes
HAli
Van egy XR400 as motor amit megszeretnék venni de a véleményetekre kiváncsi lennék mert van egy kis elriasztó gondom.
A hátsó felni egyik fele megvan nyomódva.Szerintetek mitől lehet. Agazdája aztmondja hogy a váz nem megy két nyomon de nemtudom mit gondoljak.vélemény?
Ha kimész te is figyelj oda mert eléggé csúszik odakint!