Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megprobálok!
Ha kimész te is figyelj oda mert eléggé csúszik odakint!
vigyázz magadra..de menjél mint az állat
Itt is csillapodott egy jó 5percre de most megint rákezdett.
Úgy döntöttem le..arom és 9.30-kor megyek ki,beöltözöm és 13.00-ig kint leszek!
mégse
elállt
este itt is úgy látszott reggel jó idő lesz....bár leszállt valami köd nálunk de minden frankónak látszott

dehát ha most eláll az eső és azonnal kisüt a nap legalább 8 ágra akkor 11-kor veretés
nyerni kéne a lottón is
hát nem is a hideg a gáz talán már 8 fok is lehet .....
nem is a sár mert azt majdhogynem szeretem ...babodon is hűtőig ért a sár és nem volt gáz ..mondjuk ott öregszik a motor rendesen .....
csak ne essen a pofámba ez az áztató eső....ezt rühellem...ha leveszed a szemüveget akkor az a baj ha meg nem akkor az ....elázik lassan mindened a csizmádba is befolyik a wasszer , a bokroknál meg a könyöködre ugrik át a víz...á ezt már egy két nagyobb vizes túra után én is utálom.......lehet előtte is utáltam
Nálunk este csillagos volt az ég,már örültem mint majom a farkának azt hittem reggelre is olyan jó kis idő lesz,de most mintha csillapodna az eső és már csak csepereg.
Így már szívesebben megyek ki.
én megelégednék olyan meleggel mint tegnap volt, csak ne essen az eső
Van benne valami!
Én már nem bánnám ha lenne 15fok szép napsütéses idővel.
Ú de várom már azt a finom kis tavaszias időt!
1et értek, annyi helyesbítéssel, hogy inkább gyorsan mint lassan
Hát igen,már beleéltem magamat hogy ma egész nap kint tudok lenni erre megint közbeszól ez a kellmes kis időjárás.
Mennyiért sikerülne beszerezni a vasat?
Hát a felnijavítás végett annyival adja oda kevesebb pénzért a mocit.
Én nem küllőztetném hanem néznek hozzá valahol hátsó felnit.
Jobb áron jutottam hozzá annak idején egy szinte új felnihez mint ha küllőztettem volna.
szewa nekem is tele a gyíkom a szar idővel....lassan tavaszodhatna
Jó reggelt!
Sajnos felénk is esik rendesen hogy szakadna meg!
Pedig így is ki akarok menni remélhetőleg csillapodni fog.
esikazeső
jó reggelit!

hát szép napra ébredtünk?
itt a környéken most nem esik de akár határeset.......nedves minden és az úton a kocsik kerekénél ahogy mennek hallatszik, hogy vizes az út.....

amúgy 4-5 fok között a hőmérő higanyszála

remélem javulnak a dolgok 10-11-re
Márhogy ki is alszik igazából?
szevasztok..látom alszotok....na akkor huzok énis,de már ha itt vagyok bezsebelem az aranyat
Valszeg terepen használhatta a csávó. Nem hinném, hogy a bolt előtt ugratott le a padkáról, akkor lett ilyen. A felni cserés. Át lehet küllőzni, nem olyan veszélyes
HAli
Van egy XR400 as motor amit megszeretnék venni de a véleményetekre kiváncsi lennék mert van egy kis elriasztó gondom.
A hátsó felni egyik fele megvan nyomódva.Szerintetek mitől lehet. Agazdája aztmondja hogy a váz nem megy két nyomon de nemtudom mit gondoljak.vélemény?
Na, akkor megnyugottam. Nem maratt semmi, csak kupi a szerszámok között, meg összesen egy db görgő
akkor van gáz ha több cuccod lesz szerelés után mint előtt