Hali!
A segítségeteket szeretném kérni: nemtudná valaki megmondani egy 250 es versencrossra való tuningdob (FMF) méreteit? Lééécii ha valaki leméretezné
dob hossza? külső átmérő? perforáltcső belsőátmérője?
Léccííííííí
huhh én voltam egy röpke 2 órát, azon kívül hogy jól eláztam nemvolt rossz
saraztam egy jót is meg enduro körön nyomattuk párszor, el is fáradtam rendesen
ja és kipróbáltam egy xr600ast is, nemjött be igazán, erősebb volt és telók keményebbek voltak ez teccett!
viszont kanyarban a kis DRemhez képest egy órmótlan vmi szűk helyeken se volt vmi élvezet vele menni:D
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni: nemtudná valaki megmondani egy 250 es versencrossra való tuningdob (FMF) méreteit? Lééécii ha valaki leméretezné
Léccííííííí
ezt a mocit cserélném drz-e re valo supermotoszetre a motor 1989 teljessen felujitva az értéke 250000ft ha valakit erdekel szoljon mert sürgös lenne!KÖSZI
Léccííííííí
saraztam egy jót is meg enduro körön nyomattuk párszor, el is fáradtam rendesen
ja és kipróbáltam egy xr600ast is, nemjött be igazán, erősebb volt és telók keményebbek voltak ez teccett!
viszont kanyarban a kis DRemhez képest egy órmótlan vmi
Léccííííííí
szerintem itt ma nem lesz motorozás az tuti...
esik
Milyen arra felé a zidő Aigner úr,kiderűlt,hogy beborúlt?
Akkor kell menni ha jól esik