Hát ja a hang nem ez erőssege de a kép jobb mint egymodern fényképezőnek a videójaán! Próbléma volt vele hogvy a két elem amivel működött rezgett a tokjában de ezt két félbetört gyufaszállal kihézagoltam! Egyéb baja nincs 3méterig vízálló fürdőkádban tesztelve Leegjobb minőségben 640szer480 30kép/másodperc egyórát tud felvenni a 2 gigás kártyára! Mutatnék szívesen mert van vagy 4 órányi anyagom a Koppkereszt medvézésekről csak lusta vagyok filmmé alakitani....én 30ért vettem sztem 50et is megérne és nem haza beszélek!
Az enyém júniusban lesz 6 éves és csak ami biztos (amennyit az első tulaj+én mentünk vele) az 63e...+ kettőnk között volt még egy gazdi akiről nem tudjuk mennyit ment vele...szóval caklipakli 70+e kb.
jó reggelt! na ma elaludtam faszán.....rohanás volt oviba meg mindenhova
zoozee vagyok csak itt púposkodok millepetinél
ő is csókoltat benneteket csak tv-t szerel most
nagyon zsír idő van süt a nap 8 ágra....köll menni motrozni!
Szerintem azért annyira nem. Nekem S van, ez még csak 2x hullott szét 4 éve mióta nálam van. Egyszer egy seicentotól, most meg egy pandától
8 éves, 40 ezer kilcsi, semmi baja. Olajcsere, légszűrő, gumi, láncszett. Szelephézag szopás mert lapkás, de azt csak 25 ezrenként írja.
mer akkor dumálhatnánk, kiváncsi lennék egykét dologra erről az ösküi pályáról
zoozee vagyok csak itt púposkodok millepetinél
ő is csókoltat benneteket csak tv-t szerel most
nagyon zsír idő van
én a 4 év alatt tettem bele 32-t
Nem motorozod agyon magad...
értem....
8 éves, 40 ezer kilcsi, semmi baja. Olajcsere, légszűrő, gumi, láncszett. Szelephézag szopás mert lapkás, de azt csak 25 ezrenként írja.