Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miko.peter@chello.hu
van msn v emil cimed?
mer akkor dumálhatnánk, kiváncsi lennék egykét dologra erről az ösküi pályáról
rendben!hétvégeken kint vagyunk az öskűi crosspályán.
itt a jó idő és nem megy a ktm... agyvírzís
Hát ja a hang nem ez erőssege de a kép jobb mint egymodern fényképezőnek a videójaán! Próbléma volt vele hogvy a két elem amivel működött rezgett a tokjában de ezt két félbetört gyufaszállal kihézagoltam! Egyéb baja nincs 3méterig vízálló fürdőkádban tesztelve Leegjobb minőségben 640szer480 30kép/másodperc egyórát tud felvenni a 2 gigás kártyára! Mutatnék szívesen mert van vagy 4 órányi anyagom a Koppkereszt medvézésekről csak lusta vagyok filmmé alakitani....én 30ért vettem sztem 50et is megérne és nem haza beszélek!
Az enyém júniusban lesz 6 éves és csak ami biztos (amennyit az első tulaj+én mentünk vele) az 63e...+ kettőnk között volt még egy gazdi akiről nem tudjuk mennyit ment vele...szóval caklipakli 70+e kb.
jó reggelt! na ma elaludtam faszán.....rohanás volt oviba meg mindenhova
zoozee vagyok csak itt púposkodok millepetinél
ő is csókoltat benneteket csak tv-t szerel most

nagyon zsír idő van süt a nap 8 ágra....köll menni motrozni!
aha! én várpalotán. egyszer gurulhatnánk egyet.
végre. azt hittem már sosem ébredtek föl
Elvittem az Aranyt
jó... most nézek egy vele felvett videót van hang, de hát lehetne jobb is
és a hangot is faxán felveszi ?
egyébként is, még csak decemberben töltötte a 7-et
miért?
én a 4 év alatt tettem bele 32-t
Nekem ilyen van fasza pláne az árához képest! Tud 640szer 480at...és még sok lehetőség van rajta
"8 éves, 40 ezer kilcsi"

Nem motorozod agyon magad...
uff... törésteszt ellenőr lettél

értem....
Szerintem azért annyira nem. Nekem S van, ez még csak 2x hullott szét 4 éve mióta nálam van. Egyszer egy seicentotól, most meg egy pandától
8 éves, 40 ezer kilcsi, semmi baja. Olajcsere, légszűrő, gumi, láncszett. Szelephézag szopás mert lapkás, de azt csak 25 ezrenként írja.
tényleg "széthullanak" az E- drz-k ? egyik ismerősöm mondta, akit a kereskedő beszélt rá az S verzióra, mert azok megbízhatóbbak
nah én lépek aludni sziasztok tova jó beszélgetést holnap leszek hy all Gn8 Jó8
oké:D:D:D én teljesen nyuggott vagyok
jóvvan, nyugi csak adtam a hülyét
deh én a mai nyelvét beszélem nem az elavultat
muhaha