Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én töredelmesen bevallom hogy néha bizony lecsuszik egy kicsi vertés előtt közben és után...Sőt néha nem is kicsi de ez engem nem zavar...
én sem iszok vezetés közben,ÉN IVÁS KÖZBEN VEZETEK "szauszpark"
hát az is igaz...h vannak ien non kötekedősek...
Én se szoktam inni vezetés kőzbe....néha megállok egy-egy korcsmánál!
nem jó ha megállsz ..addig buziznak míg találnak valami bajt....ha nem akkor meg kitalálnak egyet a fasszopók....
nemhogy örülnének , hogy megállsz
Én épp 3hete nem álltam meg a Grizzlivel mert a 2 deci Rum bezavart a gondolkodásomban De csak az első földutig jöttek a lányok
én se iszom ha vezetek...ha meg igen akkor van sofőröm
ááá...miért ne állnék meg...minden rendben-papírok,rendszám...akkor meg...mit hívjam ki a sorsot magam ellen... nem vagyok én olyan h elfussak a rendőr bácsik elől...
De akkor se állok meg soha többet !
soha többet nem állok meg motorral ...akármelyikkel ..se !

amúgy meg nem iszom mondhatni soha...főleg ha vezetek...
Baromság csak szaratják a népet.......Az alkoholmentes sörökben is van 0.5% alkohol én fujtam már bele 3 után az elektromos szondába lószart nem mutatott ki....Amúgy meg ha motorral vagy mért akarsz megállni? ? Pláne egy enduróval..
hogy csesszék meg... basszus...
állítólag ja
milyen cukor
hány köbcentis?
nya de most komolyan...ha vmi alkoholos bon-bon-t v csokit eszek már azt is kimutatja...és huss...a jogsimnak?
Tudom h off...de nem tudom kihagyni h ezt a gyönyörűséges drága cukorbogarat meg ne osszam veletek...a kicsikutyim
majd én elviszlek ha ittál
bekapod-e?
már a konyakmeggyet is kimutatja az a kütyü ...én szeressem...és ha megeszek 1dobozzal akkor nem ülhetek autoba? ne bassz...
köszi
csak aki számít ......
Grat...Boldog Szülinapot neki ...