Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem semmi verdád van hallod...Aközponti kicsit rogyott nem?,
Aham szóval feketeföld vízzel keveredett népies nevén agyag...Nos számitásaim szerint nagyjábol az előbbieket felhasználva 110-120kiló közé tenném ugyanis a fűszálak légréteget képeznek a sárban és nem egyenletes lesz a sűrűség....Tehát a motorod 120kiló agyagot vitt haza plussz téged
hát ez készzz
kb. 2/3 3/4 ig volt amolyan jófajta füves, szalmás, indás, azon sár, meg fű, meg szalma, meg azon sár, stb.. szépen összeállva mint a "gecis bugyi"..
Rgadós alföldi ártéri sár.. egyszóval
Ki vagy te Dexter
barna és feketeföldre nincs kedvem számolni
Egy talicska sár ? ? Nos kémikus mivoltomat felhasználva vizsgálnunk kell a sár összetételét alapból 3 fajta lehet homok barna és feketeföl...Nos tudvalévő hogy a homokmolekulák közti Transzcendens kötés nem túl erős valamint a homok falysúly a legkiseb így aza a legkönnyeb most számitásaim szerint egy átlagos talicskát véve ami 1 méter hosszu és 50centi magas trrapézalakban térfogAtát számolva a vízzel keveredett homok olyan 75kiló lehet szinültig számolva 20%os víztartalommal
Nem Tuja hanem Tuya.
De ő édes elhiheted.
Mtz-ről
Egy talicska sár kb. hány kg.?
Vasárnap du. egy taligával sikerült hátratolni miután lecsapattam a portól a járgányt.. :)
Tujám nekem is van,de nem édes!Hol vetted a tiédet?
Igen mester megértettem,köszönöm joda!
ugyeugye
Jajjj
de a hárommal kevesebbre +10 vagy a 3al többre +10
ma 20-at is összeszedett...babodon vagy30-at
ne állj a helyére,azért tette
Tudom hogy sokat jelent nade 3 kilán felakadni egy jó saras csapatáson 10 kilót is összeszed a gép
megölném anyát ha így jönne haza a pick up -al és ráállna a ferkómra
Sokat jelen,főleg féktávoknál.
Nekem ez mániám ez van,mindenkinek más.
Leszakadt a csápos...autósexx
nemtudod sanya és kész
A tankja meg szürkevas