hali mindenkinek! nem kell vkinek a kx-em? most tipp-topp az egész! henger, dugó hajtokar láncszett kuplung lett cserélve! télleg kivan cserélve minden ezt bizonyitani is tom persze!
jah és nem tudna nekem vki olyan oldalt mondani ahol 250-es cr-nek a hátsó dobjának a méretei vannak fenn! ha tudna vki segiteni azt nagyon megköszönném vagy lemérné vki!
elöre is kösz mindenkinek! jah és ha kell vkinek a számom az vagy hivjon 06-30/278-5318 vagy irjon ide nah köszi még 1X!
Versenyzőktől kérdeném
Egy endurocross versenyen (amtőr szintű) való részvétel milyen költségekkel jár nevezés és egyéb ek fizetésével,ha egy 125-ös géppel indulnék úgy nagyjából miket kell fizetni és mennyit kb.
Előre köszy
Hát az SX450 kb CRF450R teljesítményű és elhiheted nekem hogy ég és föld a CRF450R és az RXV550 közti külömbség az Aprilia javára sajnos,bár ne lenne.
Egy jóval nyersebb,vadabb,erősebb,nyomatékosabb,motor,keréken most 60LE-ad le,62Nm-es nyomatékkal,CRF450R 50.5LE keréken és 48Nm nyomaték.
még az a jó hogy azért volt annyi eszük hogy nem 100-110kg környékére lötték be a súlyát mert akkor nem kellene bele első lerék.
Hancsák elvtárts.Tudok én is egy SX 450-et."04"-es tényleg szép és egy csomó okosság van rajta.pl.SXS kerekek(fekete),színtén SXS dekor. Mindenféle KTM es csingi-lingi mint pl.narancssárga láncvezetők,meg ilyesmi.
Az ára 830 környéke,de valóban érdemes megnézni!
Igen az,nagyon brutál,sok nekem!
Azért is néztem magamnak kissebb gépet,az az SX450 megfelelne.
Sikerült mennem CRF450R-el az is kellemes moci,jól húz alapról is,ilyenen is gondolkodom.
Az Aprilia nagyon nyers,tehát semmi gondolkodási idő hanem egyből akkora erőt ad le amit megtartani iszonyat fárasztó,itt nincs olyan hogy finom motorozgatás,mert minden apró gázhúzásra vadul reagál.
jah és nem tudna nekem vki olyan oldalt mondani ahol 250-es cr-nek a hátsó dobjának a méretei vannak fenn! ha tudna vki segiteni azt nagyon megköszönném vagy lemérné vki!
elöre is kösz mindenkinek! jah és ha kell vkinek a számom az vagy hivjon 06-30/278-5318 vagy irjon ide nah köszi még 1X!