köcce ezt már néztem személyesen ez ajkarendeken van pár km-re tölünk! lehet ezt kén beszereznem nemtom! mert fasza minden elég összerakott formája van meg egybe van! de vannak hiányosságai! pl láncszett full szar, láncvezető kellene rá, gumi, markolat, fékkar meg ilyen aproságok, meg vmivel erősdebbnek kellene sztem lennie! de amugy igy is brutál! :D ötbe könnyen áll kerékre! de az árábol nem igaznán akar engedni szal nemtom még vmit majd tárgyalok vele! de amugy kössze hogy irtál!
remélem ide kerül
Hát az eslődleges problémát a futóműved jelenti.Ha az képes elnyelni(absorb) a leérkezés energiáját,akkor
nincs gond.
Ha ez az ideális eset nem áll fent,akkor először is kidurran a telószimering,fellazulnak a küllők,deformálódik a felni és végül a kerékcsapágyak köszönnek el...kb ilyen sorrendbe
osztóO rendben ...ez egy nagyon verseny tárcsa..tud úszi is az ágyba...mikor rátettem a mérlegre ki sem lengett olyan könnyű...varjál egy kicsit kikalkulálom,csak még nem tudok összeadni
remélem ide kerül
nincs gond.
Ha ez az ideális eset nem áll fent,akkor először is kidurran a telószimering,fellazulnak a küllők,deformálódik a felni és végül a kerékcsapágyak köszönnek el...kb ilyen sorrendbe
limitrpm@hotmail.com
ugratáskor ha vízszintes talajra érkezek akkor milyen dolgok károsodnak?
Hogy-hogy nem motorozol,vagy félsz,hogy ugratás közben a nagy szél elfúj
itt nálunk nem kicsit fúúúú
Mennék mocizni csak
miért csak a blokkról van fotó ?
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...