Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

426 alulról elég hurka egy mai 250SX-F majdnem keményebb,de felül magához tér,nem kicsit
köcce ezt már néztem személyesen ez ajkarendeken van pár km-re tölünk! lehet ezt kén beszereznem nemtom! mert fasza minden elég összerakott formája van meg egybe van! de vannak hiányosságai! pl láncszett full szar, láncvezető kellene rá, gumi, markolat, fékkar meg ilyen aproságok, meg vmivel erősdebbnek kellene sztem lennie! de amugy igy is brutál! :D ötbe könnyen áll kerékre! de az árábol nem igaznán akar engedni szal nemtom még vmit majd tárgyalok vele! de amugy kössze hogy irtál!
remélem ide kerül
ez hülye kérdés volt
és egy olajos hátsó teló feujjítás kb mennyibe kerül?
aha értem
Hát az eslődleges problémát a futóműved jelenti.Ha az képes elnyelni(absorb) a leérkezés energiáját,akkor
nincs gond.
Ha ez az ideális eset nem áll fent,akkor először is kidurran a telószimering,fellazulnak a küllők,deformálódik a felni és végül a kerékcsapágyak köszönnek el...kb ilyen sorrendbe
Köszi
Oks!
limitrpm@hotmail.com
vagyis inkább úgy hogy a kerék meglazulhat "8as" lehet benne? Elkezdhet mozogni jobbra-balra?
Sziasztok! Laczka06, lenne egy pár kérdésem hozzád ha nem haragszol, egy kis segítségre lenne szükségem. Tudnánk esetleg pl msn beszélni?
Tegnap már voltam
ugratáskor ha vízszintes talajra érkezek akkor milyen dolgok károsodnak?
Szervusz!
Hogy-hogy nem motorozol,vagy félsz,hogy ugratás közben a nagy szél elfúj

itt nálunk nem kicsit fúúúú
2000-ben a Yamikban acél szelepek táncoltak,utána váltottak("01,"02) titánra
Szia Laczi
Szép Naposabb időt!
Kerek szám 20e Ft,ez a zújnak a 1/2
osztóO rendben ...ez egy nagyon verseny tárcsa..tud úszi is az ágyba...mikor rátettem a mérlegre ki sem lengett olyan könnyű...varjál egy kicsit kikalkulálom,csak még nem tudok összeadni
jó napot!
mennyiért mérik azt a féktárcsát?
... az enét melyik banda nyomja
na hejj ..........én is azt keresgéltem
morgeny!
Mennék mocizni csak találom a búvárcross ruhámat
jo reggelt EC népe,,kis reggeli ébresztö nektek is, http://www.sportmotor.hu/motor...
szewa
miért csak a blokkról van fotó ?
Van itt még 1db CR500 kérdezz rá.
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...