hali:)
Én tegnap voltam megnézni, hát, kissebb nagyobb hiányisságok vannak rajta -meg el van a kicsike gyengülve . Kihajtották a lelkét és azóta csak állt már egy ideje
helloka! bocsi de csak most vettem észre hogy ez nekem irodott!
te ki is vagy? te jöttél le az Ákosékkal igaz?
amugy jó volt tiszta iszap szagu voltam mikor hazaértem! de megérte nem?
nem te akartál venni 125-öst? ha tudsz irj! addig is cr 500 4ever!
És ebben mi a jó hogy azzal kell foglalkoznod hogy hogyan tudod a földön tartani a gépet?
Az lenne a jó ha könnyen tudnán kezelni nem?
Mert azt kétlem hogy ezt könnyen lehetne!
Nincs mit,szóval 5ben is simán gázra kerék,nem kell hozzá kicsikét hátrébb helyezni a testsúlyodat és megrántani a kormányt?
Milyen tempónál képes erre?
Csak azért kérdezem,mert akkor erős emelkedőnek állandóan nyomod le az elejét hogy hátra ne dobjon?
Olaj az mind1,amit gyárilag előírnak,általában 5W-es,de neked már a szimering az elhalálozott és azt érdemes minél előbb megjavittatni,motorozni meg vele eléggé ellenjavalt.
Javítás után pedig érdemes beállítanod a telóidat,mivel a szimering eldurranást láltalában a rosszul beállított futómű okozza....
hát nem hinném ,hogy nagy kaland lenne,csak találnod kell egy helyet ahol megcsinálják neked,szétszedik,megszimerengezik,feltöltik és viszlát....
De ha nem durrant még el,akkor még szerintem felesleges elvitetned,bár egy olajcsere az mindenképp jót tenne a teló lelkivilágának,de ez "csak" egy hobbi enduró
Irányárként,a Décziék egy ilyen fullos gázos hátsó telót 15e Ft-ért csináltak,szétkapták,olajat cseréltek,összerakták,gázzal feltötötték és már ment is vissza a gépbe
Annak is ennyire odaverne?