Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom,a 2T 250 a 4T 450-nek van egy szinten,ekkora külömbség lenne pl egy CRF450R és a CR500 között is?
Annak is ennyire odaverne?
Akkor az sem egy jó vétel!
Pályára akarod használni vagy endurózni?
sztem a kx 250-es! szted? de ez megtestesiti a cr 500 valodi erejét!
hali:)
Én tegnap voltam megnézni, hát, kissebb nagyobb hiányisságok vannak rajta -meg el van a kicsike gyengülve . Kihajtották a lelkét és azóta csak állt már egy ideje
helloka! bocsi de csak most vettem észre hogy ez nekem irodott!
te ki is vagy? te jöttél le az Ákosékkal igaz?
amugy jó volt tiszta iszap szagu voltam mikor hazaértem! de megérte nem?
nem te akartál venni 125-öst? ha tudsz irj! addig is cr 500 4ever!
Jó vidi láttam már,a csávó 100felett szedte karékre a CR-t az biztos.
Mekkora lehetett vajon a KX 125 vagy 250?
cr...nyami
Hella Ec-ek
Az a Turbóóóó!
És ebben mi a jó hogy azzal kell foglalkoznod hogy hogyan tudod a földön tartani a gépet?
Az lenne a jó ha könnyen tudnán kezelni nem?
Mert azt kétlem hogy ezt könnyen lehetne!
nekem mind1 ki ad választ csak az ott micsoda
hali lacza ez micsoda a kipun?
kb igen
Nincs mit,szóval 5ben is simán gázra kerék,nem kell hozzá kicsikét hátrébb helyezni a testsúlyodat és megrántani a kormányt?
Milyen tempónál képes erre?
Csak azért kérdezem,mert akkor erős emelkedőnek állandóan nyomod le az elejét hogy hátra ne dobjon?
Csáó!
Hát látod az egy jó kérdés,fogalmam sincs,lehet hogy annyira le van élve a csonk is eléggé rozsdás már.
Meg kell érdeklödni azt kiderül milyen.
Olaj az mind1,amit gyárilag előírnak,általában 5W-es,de neked már a szimering az elhalálozott és azt érdemes minél előbb megjavittatni,motorozni meg vele eléggé ellenjavalt.
Javítás után pedig érdemes beállítanod a telóidat,mivel a szimering eldurranást láltalában a rosszul beállított futómű okozza....
hát nem hinném ,hogy nagy kaland lenne,csak találnod kell egy helyet ahol megcsinálják neked,szétszedik,megszimerengezik,feltöltik és viszlát....
De ha nem durrant még el,akkor még szerintem felesleges elvitetned,bár egy olajcsere az mindenképp jót tenne a teló lelkivilágának,de ez "csak" egy hobbi enduró

Irányárként,a Décziék egy ilyen fullos gázos hátsó telót 15e Ft-ért csináltak,szétkapták,olajat cseréltek,összerakták,gázzal feltötötték és már ment is vissza a gépbe
Amugy szevasztok !
Ma megyek természetfölötti jelenséget fotografálni ha megvan a termés felnyomatom
érdekes lessz
vagy gázolajos
ez engem is érdekelne.
olaj-gázos
rmz 450 k6 hátsó stag.

Elfojt belőle az olaj alul... :S

Amugy minyen oalja tegyek/tetessek bele?
ilyen gáz tartály vagy micsoda nincs nekem mint azon a képen amit beraktál
csak olajos (asszem)
csak olajos vagy olaj-gázos?