következő csodafegyver ami ezelőtt se volt szar .........az ő ..........amit nem lehet kihagyni a számításból enduró 4T királykategóriában ...kíváncsian várom, hogy megszorongathassam a kormányát
jó reggelit !
ma felkészítem a nagy kalandra trunkenpolzot......kicserélem a légszűrőt fújok rá láncspayt ránézek az oil meg vízszintre és gó .....
ettől többet nem kellett még vele csinálni ötezer alatt .......(jó van... pár izzót kicseréltem )
Én nem montam egy szóval sem hogy nekem kell CR500-as. (Na persze azé elfogadnám )
Én azt mondom h egy embernek oylan motor való amit le tud csutkázni a kanyarban is ha ugyvan és nem kell félnie hogy kiugrik alóla vagy helybe megfordul Vagyis kimotorozza.
Érdekes mególdás a döntött blokk.
Itt esik az eső sajna,ha csillapodna én is kinéznék ma egy kicsikét!
majd a BMW fellendíti
Én mentem is,még hosszú a nap!
Jó motorozást!
nem rossz gép amúgy ez de ...de hajszállal könnyebben kezelhető a ktm
ma felkészítem a nagy kalandra trunkenpolzot......kicserélem a légszűrőt fújok rá láncspayt ránézek az oil meg vízszintre és gó .....
ettől többet nem kellett még vele csinálni ötezer alatt .......(jó van... pár izzót kicseréltem )
Szép napot mindenkinek!
Én azt mondom h egy embernek oylan motor való amit le tud csutkázni a kanyarban is ha ugyvan és nem kell félnie hogy kiugrik alóla vagy helybe megfordul
na én is dobbantok,vár az ágy...
Jó éjt mindenkinek!
de ez még túl gyári