megadta magát most már mind2 telószimeringem
meg a hátsó teló is olajos...ez így nem lesz jó....
na majd meglátjuk,amúgy tekergettem a dolgokon és a hátsó teló most über fasza,kösz Zoozee
na csocsi
meg Faisst videója is.
kérdésem a következő lenne: milyen áttételt kellene rá tennem??, elöl az a 16-os szerintem nagy
, zoozee a tied aluvázas??? én is CR-t akartam(220-ért meg is érte volna), de közbeszóltak az ősök
, és így lett a DT, de ez is megteszi egy darabig az biztos
, a motor az bexarás, kurva erős, mikor a power kinyit nagyon állat
, hát akor egy 250-es CR milyen lehet
??
föltettem rá mitas c10-ses gumikat, nagyon tuti. jövőhéten meg elkészül hozzá egy sportcső
, még az is dob majd rajta.
bírja a 25ös dt a terepet?
tényleg nem lesz meg a tízezer
Mindenki motorozik???
háát kifogyott a nafta
kb.: 5km-re voltam a lakástól, ráteszem tartalékra semmi, nem indul
, elkezdtem tolni a sűrű homokban, 500 méter után megálltam ledőltem pihikélni, megpróbáltam beindítani megint, és beindult
. Aztán gondolkoztam, hogy egy kicsit várnom kellett volna még a benya lefolyik a karbiba, azé nem indult
Én állat
Örülök, h tetszik a kis DT, én is ha most kezdeném ezt vettem volna.Megbízható, olcsó az alkatrész hozzá!
Nekem a kawán 15-52 volt, amivel 120felett is képes lett volna menni,márha bírja motorerővel. Szóval terepre lekeltt volna kisebb áttétel is, bár én szerettem nagon, ez a gyári volt, és erőgondom soha nem volt, fordulaton tartottam és az huszonX ló mindig megvolt .
boccs,de nem emlékszem hanyas évjáratú a tie, de olyan 94-96 körülire saccolom.A gyári 16-57.Ez nem valami jó, hosszúnak találom.Én a helyedben előre tennék egy 14est, sokkal jobb lesz szerintem TEREPRE!! DTkre van választék előre 14-18ig lehet kapni mindent, hátulra van 55,57. Szóval ez választék, válaszd a legrövidebbet, és meglátod csodálkozni fogsz