Persze nem mondhatnám, hogy minden tiszta, de máris többet tudok. A drz-400E a megbízhatóságáról közismert, nekem (előírásszerű szervíz, plusz csapágyak rendszeres zsírozása ellenére) sikerült egy év kéthónap alatt megfektetni az újonnan vett gép hajtókarcsapágyát az Euroringen. (persze nem kis öröm volt benne, látnotok kellett volna a hatszázas szupersportokon ülő arcok hervadt képét, amikor kikerültem őket a kanyarban!
). Szóval ezért gondolkodom valami máson, ami bírja a terhelést, de az elhangzottakból úgy vélem, az alapkoncepcióval van a gond nálam: ha keményen használni akarom, akkor fizetni kell érte
.
ha 200kg akkor sem érdekel mert bármikor a rajtrácshoz állok megugrálom a legnagyobb asztalt /ha egyáltalán tudod,hogy mit beszélek/és befejezem a versenyt!Te próbáltál már ilyesmit a vassal?
Mellesleg a világbajnok Everts is yamahán ül nem svéd paripán!
De ő is hülye meg mindenki aki nem a katalógusból motorozik!De te biztos nagy szakértője vagy a sportágnak csak nem értem az erdőben hol találkoztál a ignissel?
vagy lehet,hogy csak a betonon vagiztál vele a faluban?Mindegy leszarom!
Nincs miről beszélni!te robogózól
én versenyzek!
irogass tovább te itt vagy/szerinted/valaki én meg a pályákon az eredmények szerint!Jó robogózást!
,nem muszály versenyzőnek lenni!Ott kell nézelődni,kérdezősködni és levonni a véleményt!A bátrabbak ki is próbálhatják a testnapokon!Jah
KTM teszt nyáregynáza:még az új gépnek is leesett a berugója,folyott a telója letekeredett a markolata...nap végén generál!
Csak eszembejutott!
Meg kell fogni egy yamaha kormányát menetközben és egy ktmét!Az utóbbin elzsibbad a kezed úgy rázza a 4t!Ez csak az én személyes tapasztalatom!Boccs ha bánt valakit nem volt szándékomban én így tapasztaltam!Az a véleményem,hogy nagy a ktm rekláma és ezért sokan csak elvesznek a szlogenekben!A kawasakinak is óriási reklám volt a kawasaki bajnokság,mindenki kawát akart venni
De aztán lecsengett a dolog!Jó szelet!
Amúgy aki akar felújított csodamocit vesz 350000ftért aki akar az meg újat 1890000ftért!ki-ki döntse el!De azért ne essünk át a ló tuloldalára
az ár érték arány azért vmit selytet!
Ne fikázzuk a másét pláne ha fogalmunk sincs róla,hogy egyáltalán mi is az!
Az lehet de ez 450-es!
Az biztos,hogy a ktmnek gyárilag jobb a futóműve!
Az is tény hogy erős gépek ezek,ha éppen nem a műhelyben bütykölik,amíg a japsikkal motoroznak!Én motocrossról beszéltem ott meg a tény az hogy a 450 esek között ITTHON engedik az 525,540 es ktm eket és mint mondtam Kornélnak csak a baja volt vele,meg a Cuni Lacinak is!Pedig azt rendesen szervízelték!Nem pedig otthon felújitotta a mz szerelő mekmester!Ki az a hülye aki felújítja a motort egy valag pénzért aztán egyből eladja?
!Ahogy írtam az ilyet is meg kell hogy vegye valaki
Inkább occsóért összelapátolják és piac!Szerintem
Te hányszór bütykölgetted a mocid és mennyit használtad?
2. minden tiszteletem evertsé és a többi motorosé, töbek között a te is mert volt egy pár motoro és gondolom nem csak disznek használtad.
3. a robogo nagyából 1 honapig volt meg mert nem birta az enduros közlekedési stilusom.
4.nem az a tipus vagyok aki városban agizik a az emberek előtt, ha az lennék akkor 750 es gixxerem lenne, nyitott rendzserrel. ( talán egy kicsit el is itlem őket)
5. a baleset az egy más tényező, biztos nekd is voltak már rosz napjaid, sajnos aznap nem kellet volna motorra ülnöm. ez van, beszoptam, kivárom az eltiltást, addig is gyüjtögetek és ráülök egy jó mocira, ami valszeg ktm lesz( nem azért mert gyülölöm a japánokat, crf et is szivesen vennék) de mivel ktm ben dolgozok ezért ahoz olcsobban hozzá tok jutni, és a szervizelését is olcsoban meg tom csinálni.
de felőlem ezt a svéd vs. japán vitát zárjuk le.