Csak az a baj,hogy a Németh Kornélnak sem tudták a szerelői úgy belőni,hogy kibírjon egy futamot!Pedig itthon nincs profibb náluk!
De amikor müködik akkor gyilkos!
)
Nem gyanus,hogy mindegyik szét van húzva? Vagy ha nincs akkor frissen felújítva eladó?Én mondjuk alapból nem vennék olyan 4t-t amibe már belenyulogattak!
Mondjuk tény,hogy ennyiért nem kapni crfet,yzfet,drzt,de valyon miért?Inkább akkor xr,vagy xt de biztos nem vennék kosárban lévő 610-est!De biztos ti jobban tudjátok!
Valakinek el kell,hogy adják ezeket is!
És a kutyádnak milyen ipszilonzéje van?
Én használtan vettem egy divat 4t-s től aki a trendet követve qvadot vett!
De kb5 üzemóra volt benne ahogy néztem a gyári gumin nem látszott,h ment már vele!A 2005-ös wr-rel mentem a nyáregyházi teszten!Nagyon pozitív!!!
Kezes nincs benne ez a gigantikus erő mint a crossban,de lehet hogy az inkább pozitívum mint hátrány!Jó futóműje van ugrálni simán lehetett vele a legnagyobb asztalt is!
Nyugodt szívvel ajánlom a wrt is!
Az is elrontja az eladási árat ahogy zoole kifejtette!
Csak ott több lóvét buksz!
Mondjuk mostanság van aki megveszi a 4tket tényleg hobbyra,ki is lehet fogni ilyet mert az el is adja 1 éven belül,vagy azért mert fél tőle,vagy megunja a divatot!De régebben meg mostanság is tulnyomórészt az vesz versenymotort aki versenyzik!
És aki versenyzik az max 2 évig használja és onnan megindúl a motor a lejtőn a sok kontár kezében!Vagyis 10 év körüli pöpec mocit kifogni hááát nehéz!Az a fő gond,hogy versenymotort másképpen kell üzemeltetni mint a simokat!Minőségi oil,állandóóóó légszűrő mosás és olajozás stb.. !!!Szóval ezek maradnak ki a simosok versenymotorjánál és ez a sok rom okozója!
Kiváncsi lennék milyen 2t olajat használ a töbség,meg az arányra is,meg mikor mosott légszűrőt utoljára?
nemtuttam menni pecálni
áá és esett az eső most ált el egy 15 perce áá
ja és még ráadásul a galamb is a fejemre szart
hátha szerencsém lesz
ütőős
a teljesitménynek ára van. jók a japán csodák is nagyon de teljesitmény szintben soha nem érik utol az általad emlitett kosárban tartott tipusokat. nézd meg egy japán moor felszereltségét alapból és mondjuk a ktm ét. a külömbség cirkán az a közel 1 milio ft ami a ktm javára dönt, ugyanis a legkorszerűbb telokal, gyujtással stb vel szerelik. mig a jamaha csak sima hétköznapival, és felárért adnak hozzá másikat.
de amúgy meg izlések és pofonok. nekem a 96-ios husky-m könyebb volt mint a te 400 as yamahad.(pedig egy pár évvel ujjab)