Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha!
Most teszem fel róla a képeket.
mára is mevolt a szuri
Vettél egy másik mocit?- azt hiszem lemaradtam.
Holnap megyek fel fehérvárra olajcserére a Hondához viszem mert ott van ismerősöm.
Meg nevemre iratni a gépet.
már slick van a kis Drágán, úgyhogy hétvégétől jöhet a pályázás
Szió!

Jó lenne!
Szia!
Remélhetőleg lassan mi is tudunk már gurulni együtt.
Nem igazán eddig gyorsasági volt gyorsulási versenyek ilyenek most tértünk át erre az ágra ez most nagyon bejönn.Szinte egész nap kint vagyunk reggeltöl estig 20-30-an nagyon komoly.És ez sokkal techikásabb szerintem.De tetszenek a szupermotok is.Triál az még jobb.Egyébként mindent szeretek csak motorozás legyen:)
az tök szupi!

és esetleg a supermoton nem gondolkodtál még?
Azt hittem a videóra értetted,hogy moto vagy quad.Azért irtam,hogy nem kell megnézni ha nem tetszik.Egyébként igen .Mindekettö de inkább quad.Van egy egyesület Abdai Extrem Enduro Cross Pálya ott szoktunk motorozni minden hétvégén.

most akkor motorozol?
Egyik sem egyébként nem mindig olyan képek vannak fent ami a motorokhoz kapcsolodik.Ha nem tetszik ne nézzd meg
Ok. Vettem. Ássuk el a csatabárdot
Két szőkeség beszélget:
- Te, aszt hiszem megcsal a férjem.
- A kurva annyát!
- És ráadusul a legjobb barátnőmmel.
- A kurva annyát!
- De, jól kib@sztam vele!
- Hogyan?
- Kilyukasztottam az összes kotonját!
- A KURVA ANYÁD!

Szia!

Moto vagy quad?
Sziasztok szép napot!
Motor reklám a kedvencem:----Videó
mindegy ...
úgy tudom nem ez volt az első kérdésed a fórumon
egy szimszonnal biztos kevesebb aj van mint egy rmz vel...
a simson blokkjában nincs semmi csak 2 tengely meg 4 fogaskerék és csá
ez miatt történt a probléma
mert nem volt ilyened
Az lehet, hogy félre értettelek. De ismetlem NEM A MOTORRAL VAN BAJOM. AMugy meg te már csak tudod mennyi baj van egy motorral .
Végülis SIMSON=RMZ

Félre ne érts Nem bántásból mondom. Mondom, Ne hogy félreérts mint én téged
vegyél egy menetvágót és vágjál bele egy új menetet...vagyis inkább olyan,aki már csinálta,mert el lehet baszni
én a kupuff felfogatásomhoz csináltam uj menetet,mert beletört a csavar...kifúrtam a faszba és belevágtam egy újat