Mármint most Erzberg, vagy Sóskút!?
Szívem szerint én is motorral mennék, de egyrészt akkor vinnem kell asszonypajtást, másrész akkor nem tudok a motortól elszakadni, mert ugye még egy rohadt kulcs sincs benne. De lehet igazad van, és motorral megyek a végén.
mi azt beszéltük , hogy motorral kéne menni mert akkor be lehetne járni jobban a terepet ...mert ha mindent látni akarsz akkor gyalogolhatsz 3 napig renndesen
Ohhh... tiszta ügy! Teljesen máshova tájoltam. Köszi
Azt hittem az osztrák-német határnál van fent, ez egy köpésre van.
Motorokat érdemes kivinni, annak reményében, hogy felfedezni a környéket?
Naa… ez nagyon kecsegtetően hangzik, azt hittem messzebb van! Az pedig külön pozitívum, hogy sátoros banzájra is van lehetőség, annál nem is kell jobb! Akkor tulajdonképpen kell az üzemanyag, belépő, kaja-pia sátor, és mehet a buli. Köszi az infot!
az a a helyzet , hogy nem esküszöm de kb. 400 km....
fejenként nagyjából kb150 euró kéne -----ebbe benne üzemanyag meg belépődíj is .....
de ha mondjuk 4 -en mentek egy kocsival akkor annyi se ........ott aludhatsz kocsiban ......sátorban.....
plusz pénz persze.......a kaja pia szimfónia
meg ha lent a faluban alszol (30 euro környékén) ....modjuk haveroméknak szerencséje volt 3-man voltak egy család és 35 euróért 1 éjszaka háznál.....
Sziasztok!
Zoozee, kb hány km-re van Budapesttől, milyenek ott a szállás lehetőségek, ár stb!? Szeretnék idén én is kimenni néhány haverral, és jó lenne előre számolgatni, mi merre meddig…
de sóskútra is azzal kéne menni erdőn keresztül