Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most erzberrgről bugyborékoltam

de sóskútra is azzal kéne menni erdőn keresztül
bocsi .......mi vinnénk a motorokat valami furgonokkal és abba laknánk .......ennénk innánk és szeretkeznénk is benne ....asszonyokat nem vinnénk
Mármint most Erzberg, vagy Sóskút!?
Szívem szerint én is motorral mennék, de egyrészt akkor vinnem kell asszonypajtást, másrész akkor nem tudok a motortól elszakadni, mert ugye még egy rohadt kulcs sincs benne. De lehet igazad van, és motorral megyek a végén.
Megvan a DR, és hajlandó vagyok jóárasítani is. Megvan még a PW is, meg eladó a gyerek YZ-je is.
Asszem én kocsival megyek, mert viszem a lánykámat is.
mi azt beszéltük , hogy motorral kéne menni mert akkor be lehetne járni jobban a terepet ...mert ha mindent látni akarsz akkor gyalogolhatsz 3 napig renndesen
Elmentettem a képeket!
endurocross lesz

szia csaba ...dr megvan még mert lehet rátudnám melegíteni valakire
Hát a füstölgővel dolgozni, a másikkal meg a piacra
Szia!
Reggel 8 gépátvétel, és úgy tudom 11-11:30-tól kezdődnek a futamok. Azt nem tudom eldönteni, hogy motorral, vagy anélkül kellene kimenni!?
Sziasztok!

Tud valaki infót a holnapi sóskúti versenyről?
Ohhh... tiszta ügy! Teljesen máshova tájoltam. Köszi
Azt hittem az osztrák-német határnál van fent, ez egy köpésre van.
Motorokat érdemes kivinni, annak reményében, hogy felfedezni a környéket?
Naa… ez nagyon kecsegtetően hangzik, azt hittem messzebb van! Az pedig külön pozitívum, hogy sátoros banzájra is van lehetőség, annál nem is kell jobb! Akkor tulajdonképpen kell az üzemanyag, belépő, kaja-pia sátor, és mehet a buli. Köszi az infot!
nincs kábel
az a a helyzet , hogy nem esküszöm de kb. 400 km....
fejenként nagyjából kb150 euró kéne -----ebbe benne üzemanyag meg belépődíj is .....
de ha mondjuk 4 -en mentek egy kocsival akkor annyi se ........ott aludhatsz kocsiban ......sátorban.....
plusz pénz persze.......a kaja pia szimfónia

meg ha lent a faluban alszol (30 euro környékén) ....modjuk haveroméknak szerencséje volt 3-man voltak egy család és 35 euróért 1 éjszaka háznál.....
Húzd le a gombokat, és cseréld át, hátha úgy jó lesz! Nekem is szokot ilyen lenni..
aaaáááááá0000001222333zzzzzyyyyyyyllll

na kiszopattam a száját gecinek
na most mi a fasyomat csin'ljak ...megfordult a y ;s a z meg nincs egz csom= bet\
lfukxjzhdfjxxxx
aahh... így már minden világos!
-----h't nem lzsp; A\\\\\\\\\\\\|;a,xdcvm knisadfg frdgv
O.K.
Sziasztok!
Zoozee, kb hány km-re van Budapesttől, milyenek ott a szállás lehetőségek, ár stb!? Szeretnék idén én is kimenni néhány haverral, és jó lenne előre számolgatni, mi merre meddig…