azaz dr 350.olyat forog,hogy a dugattyúvisszahúzórugó már teljesen kigyengült és cserélni kellene mert beleér az irányjelzőszimmeringbe.
Van egy lyuk a karbi tetején,amin van valami sapkaszerűség.Annak mi a feladata?az eléggé el van öregedve.Tűről sem vettem le azt a gallért(nemtom mi a neve)
hmm fene
halvány fingom sincs mit szereltél meg ne tartsad 3000 környékén biztos benzin baja van ...amíg meghúzod a gázt a gyorsítója ellátja bengával de mikor már egyhelyben tartod a gázt kezd elfogyni a befröcskölt nyál marad a (fúvókán átjutó benzin )és ezáltal elszegényedik a benga folyamatos részterhelésnél......vagy súbertűt nem oda tetted vissza vagy nem tudom mert más fúvókát nem cseréltél
vagy nem raktál esetleg jól össze valamit ......fals levegőt is nézd meg ....
így látatlanba nem tudom mi a zsír ....előtte tuti jó volt ?
elméletileg igen csak nem tudom mert nem én adtam fel ha feladtam .....a csajom volt....de ő most alszik mert éjjel dolgozott...majd megkérdem .....
sziasztok!
zoozee Úr fel tudta nekem adni a lendkereket?
egyébként kérdeznék még valamit.4t-nél,ha alacsonyabb fordulaton-3000 környékén tartom a gázt,elkezd csökkenni a fordulatszám és mintha fulladni akarna.Elszegényedik a keverék?Ez mitől van?Karbitakarítás óta ilyen,és vigyáztam,hogy ne állítsak el semmit.
bebebeeeeee
Van egy lyuk a karbi tetején,amin van valami sapkaszerűség.Annak mi a feladata?az eléggé el van öregedve.Tűről sem vettem le azt a gallért(nemtom mi a neve)
hmm fene
itt is szakad az eső....
vagy nem raktál esetleg jól össze valamit ......fals levegőt is nézd meg ....
így látatlanba nem tudom mi a zsír ....előtte tuti jó volt ?
elméletileg igen csak nem tudom mert nem én adtam fel ha feladtam .....a csajom volt....de ő most alszik mert éjjel dolgozott...majd megkérdem .....
zoozee Úr fel tudta nekem adni a lendkereket?
egyébként kérdeznék még valamit.4t-nél,ha alacsonyabb fordulaton-3000 környékén tartom a gázt,elkezd csökkenni a fordulatszám és mintha fulladni akarna.Elszegényedik a keverék?Ez mitől van?Karbitakarítás óta ilyen,és vigyáztam,hogy ne állítsak el semmit.
Azért valamivel jobban szólt mint a sokütemű az elején.....
Ja szasz Zéé.Ez pont endurós idő! Csapatás nem lesz?
Nem kellnék olyan nyűgösen!