Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert mi mennyi? nem is tudtam róla...
nekem már nem 349 ccm
Engine type: Air/oil-cooled 349 cc single cylinder 4-stroke. OHC, SACS, Dry-sump lubrication. 30 hp/ 8.000 rpm, 3,0 kg-m/ 6.500 rpm.

bebebeeeeee
azaz dr 350.olyat forog,hogy a dugattyúvisszahúzórugó már teljesen kigyengült és cserélni kellene mert beleér az irányjelzőszimmeringbe.
Van egy lyuk a karbi tetején,amin van valami sapkaszerűség.Annak mi a feladata?az eléggé el van öregedve.Tűről sem vettem le azt a gallért(nemtom mi a neve)
hmm fene
a KTN az többet is tud
legalább az megy nem úgy mint a KTM...
forog az 2800-at is
reggelt!
itt is szakad az eső.... amugymeg a kis dr-nek nem is 3000 a max, nemjárja a kicsiket bántani..
szikra meg a tomahawkot, mondtam mar hogy indiánok azzal páváznak, tanuld már meg
skyro már feni a kést
brümmögős, meg suzuki, de ne szidd mert kivivod skyro bosszuját
amúgy milyen motor ez dr 350 ? nem azért mert annál a 3000 nem alacson fordulat hanem a maximum
halvány fingom sincs mit szereltél meg ne tartsad 3000 környékén biztos benzin baja van ...amíg meghúzod a gázt a gyorsítója ellátja bengával de mikor már egyhelyben tartod a gázt kezd elfogyni a befröcskölt nyál marad a (fúvókán átjutó benzin )és ezáltal elszegényedik a benga folyamatos részterhelésnél......vagy súbertűt nem oda tetted vissza vagy nem tudom mert más fúvókát nem cseréltél
vagy nem raktál esetleg jól össze valamit ......fals levegőt is nézd meg ....
így látatlanba nem tudom mi a zsír ....előtte tuti jó volt ?

elméletileg igen csak nem tudom mert nem én adtam fel ha feladtam .....a csajom volt....de ő most alszik mert éjjel dolgozott...majd megkérdem .....
szép napot
sziasztok!
zoozee Úr fel tudta nekem adni a lendkereket?
egyébként kérdeznék még valamit.4t-nél,ha alacsonyabb fordulaton-3000 környékén tartom a gázt,elkezd csökkenni a fordulatszám és mintha fulladni akarna.Elszegényedik a keverék?Ez mitől van?Karbitakarítás óta ilyen,és vigyáztam,hogy ne állítsak el semmit.
holnap lesz veretés
ÁÁÁÁ. Csak egy nagy rakás,hangos füstölő izéé!
Azért valamivel jobban szólt mint a sokütemű az elején.....

Ja szasz Zéé.Ez pont endurós idő! Csapatás nem lesz?
Ilyen lenne az ébresztőórám!
Nem kellnék olyan nyűgösen!
Még nem,de gyorsban megsasolom!
értem
szia szecsu
annyi a rendes is