Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kifogyott a benzinje...lent a bányarészben
jól kiszopta pedig elment mindenkinek eléggé
Igen, egyetértek olyan a segge, mintha seggbe rúgták volna. Grill, hát igen, ezzel is csak egyetérteni tudok. De azért mert ő jól teljesít vele, még nem fogom azt hinni, hogy ez egy jó motor. Nem tudod mi lett vele Sóskúton? Egyszer csak nem láttam jönni, néztem merre lehet, de sehol nem volt?!
bár most nézem ezt az amerikai oldalt itt normális a hátsó rész .....
amit én láttam eddig annak lehet az valami utcai műszakis sárvédővel volt szerelve európába hülyéknek ... na az egy hányás volt ......86-os dr-en volt olyan
biztos nem lehet rossz gép amúgy.......főleg grill bevezeti...... bár ne az ő esetét vegyük alapul mert neki mindegy mit vezetne be
szerintem ami lehetne szebb az a hátulja ....az nem igazán szép
Nem ismerem a 450-t, biztos jó lehet. Meglepődtem, hogy Sóskúton 2 is volt az 1-2 osztályban, de nem hiszem, hogy nagyon elfog terjedni Magyarországon. De aztán ki tudja..
Na, ezt már szeretem!
hy
bocsi ez a 2006-os
Szia
Szasztok crossördögök
Ebből hiányzik a csúcs gép! Biztos tudod melyikre gondolok, az a zöld….
De azért kösz
nekem a 2004 -es masterenduro megvan azt bedobáltam már.... csak ti nem olvassátok az ilyesmit de ha köll bedobom
Ha rámész a letöltésre kinagyítja! msn felírom az adatlapomra.
mégse kell bocsi megtaláltam a padláson az egész újságot
msn-ed van? kellenének ezek a képek nagyobb méretben, olvasáshoz
háát hogy most melyik erősebb? sokminden befolyásolja : a cr sokkal nyersebben reagál a gázra, igazából crossgumikkal csak rug rug rug .vagy ha valami jó füves talajon megkapaszkodik akkor bármikor minimális gázra is hanyattrántsec perc....
viszont a huzaberg sztem kényelmesebb egyenletesebb...viszont azon pályagumik vannak ezért jobban tapad jobban ehet huzatgatni kerekezgetni...de mostani áttéttel 190 körül van a vége, így meg viszont ,,nem ugrik" annyira
Nekem mindkettő nagyon bejön -két kedvenc -- huzi aszfaltra tökéletes (ezen állapotába-mondjuk én rövidebb áttétet tennék rá -had szabjon) a CR viszont terepen megunhatatlan....... egyszóval fincsi indkettő
én már motoroztam velűk és nem gyenge egyik sem .......néha ez már felróható problémának is bizonyos helyzetekben.......
de van ahova jók .......ez leginkább az egyenes
morgen
ehzühst
És tényleg melyik a dúrvább a kettő között a Husa 650 vagy a CR500?
Mind a kettőt kipróbálnám szívesen.
mi ez az új KTN - izé ? kinek az 5lete ez ?
Megyek lefekszem, jó éjszakát Mindenkinek!