Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Endurocross
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
keme
szíNesíteni...
keme
Béla, lépj be az iwiw-re csak úgy, és a keresésben told be, hogy Várhelyi Mónika, Svédország.
keme
á-ááá...nő ilyet "csak úgy" nem kérdezget. Ideje szívesíteni az estéiteket.
áðißá€$i
na lépek egyet zabbantani
MXBELA
Azt irta ki hogy hiba az oldalon ,és nem csinál semmit,lehet hogy nem is én vagyok gyogyos hanem ez a geci gép buziskodik
áðißá€$i
a csajom is elkezdett kérdezősködni multkor h mi a véleményem a bilincsekről... és kiderült h csak karkötőt vett
GD
Az attól függ, Te most hol vagy?
Náluk, fent a hegyen
keme
jóvanna...gondoltam feldobjuk az előjátékot egy kis szerepjátékkal
Husabergirl
Az jóóóóóó, ha motozás közben nem fáj!
Faisst
ma is voltak motorozni az öregek,holnap meg nem érnek rá egész nap,csak 1 ig kb,aztán azért megyünk oda ilyen korán
áðißá€$i
bilincs?
Husabergirl
Balázstól úgy hallottam, hogy "csak" egy fél város van közöttünk.........................
áðißá€$i
viszket a seggük
keme
kár. már előkerestem a bilincseim.
Most vasárnap lesz egy kis túra, haver megünnepli, h lett műszaki a Pegaso-n, este meg egy kis krossz, de Kakucs most kimarad...neked?
sanya72
mi ez a korai motorömlés
Faisst
hali
bírja..motorozás közben nem fáj,csak ha sétálok akkor egy kicsit..meg még érzékeny ott ahol törve volt
sanya72
Husabergirl
Nálam a motozás a mocizást jelenti.......................
GD
Nagyon rá vagy izgulva Te erre a motozásra...ha ennyire nem bírsz magaddal, hát gyere át, én megmotozlak, csak aztán a Niki meg ne tudja!
Faisst
pénztől függ minden..
ha lesz,megyek..
ha nem....
Husabergirl
Szia!
Lábad bírja?
keme
Motozás? Mármint...én Téged? Zavarba hozol...
MXBELA
Nem még nincs gyerek addig egy tapottat se! De viszont 5.-én szolnok kelet kup oda már megyek valoszinüleg ,te nem proszálod ki?
Faisst
jaja,megyünk
remélem jó lesz a pálya
Husabergirl
Mizu? Mikor lesz motozás?
❮❮
❮
…
4560 / 7546
4559
4558
4557
4556
4555
4554
4553
4552
4551
…
❯
❯❯
Most vasárnap lesz egy kis túra, haver megünnepli, h lett műszaki a Pegaso-n, este meg egy kis krossz, de Kakucs most kimarad...neked?
bírja..motorozás közben nem fáj,csak ha sétálok akkor egy kicsit..meg még érzékeny ott ahol törve volt
ha lesz,megyek..
ha nem....
Lábad bírja?
remélem jó lesz a pálya