Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom nálatok folyik a pia egész nap a munkahelyeden Részegen hogy tudtok dolgozni?
sziasztok.tudtok nekem mondani oylan áruházakat ahol van rendes választék cross ruhából?lehessen próbálni meg ne kelljen rendelgetni....mer sehol sincs amit én simerek semmi jó semmi választék
előre is köszi
a kis alkoholista!
Szevasztok Én is megjöttem a munkából
én se dolgozom
2 orán belül megyek endurozni jo süllyedös terepre.
Még mindig nem kell senkinek sem pár jo idom?Honda endurokra.africa twin,transalp,dominator.Mind eredeti gyári hondás,törésmentesek
Na mi van mindenki nyaral, csak én dolgozom egyedül?
hoppá....
ez nem egy fehér ház?
Itt állnál előttem nem volna olyan nagy pofád kis csira
én is leszarlak te vén köcsög hehe
Szerinted mennyire magasról szarlak le? Nem vagyok kíváncsi a véleményedre beképzelt kis pöcs.
jajjj,zoozee,úgy sajnálom.....ne mérgelődj!
még ide is beírom miért vagyok szomorú

hát komolyan mondom mennyire tele a tököm. ...kell néznem házat mert 3 hete eladták amit megakartam venni már lassan fél éve ...tegnap mentem , hogy végre megveszem és majdnem elájultam ....
addig töketlenkedtem.....jó mondjuk anyagi okok miatt...töketllenkeddtem meg nem mertem befoglalózni
aztán milyen kicsin múlik...azt se erőltették...bíztam bene meglesz még a putri mire nekem a pénzem aztán tessék kiszoptam a faszt...ááááá
talán ha nem törik el a cipőm akkor megy a pörgés és nem itthon fexek és akkor nem lassulnak be a dolgaim....franc se tudja ..na mindegy...gecire levert a sztori...szomorú vagyok ...majd lesz valahogy olyan még nem volt , hogy nem volt sehogy
mindjárt gyógytornázok egyet...
vagy mérgembe bortfejtek
Jó Reggelt! Go ---- Work
hát azért ettől még nem mennék a dunának...jóformán majdnem csak szarabbakat láttam ilyen öregebb motoroknál....ezt még meg se csinálnám...
olyanok általában mint a fésű rendesen mély hornyokat üt bele a lamella, hogy már nem emel ki a kuplung ...akkor szokták idehozni és még akkor is meg lehet csinálni....( van hogy lereszelik sokszor rosszul nem egyformán szednek belőle....akkor felhegesztik és kimarják , ez jó de ez se örökös ....pár évig elmegy azért , aztán van hogy fellemezelik stb..

a helyedben ha csúszott akkor vennék bele egy új komplett kopólamella szettet 10 -12 pénz kb..
esetleg ha nagyon zavar bár nem láccik kidobnám a hegesztett acéllamellát.....és esetleg marógépen 5 sörért megsimítanám a bástyafokokat/ a maróép azért volna fontos mert egyformán szed nem a simaság miatt arra elég a reszelő ,hanem egymáshoz képest az osztás miatt minden bástyafok ugyanannyira lesz egymáshoz képest mint gyárilag és a lamellák mindre egyszerre adják az erőt/
ha nagyon patentet akarsz akkor ezt csináld meg vele ...az pont száz évig lesz jó ...úgyse lesz meg neked addig ez a paripa...a gézáék meg úgyis egy ugyanilyet fognak neked küldeni...ezt meg ha visszaküldöd eladják valaki másnak rendelj tőlük acéllamellát 500 forintért mondjuk és gó
szóval fel a fejjel ez még messze nem a világvége....mondhatni lófasz...
majd dobok be fotót lesz@rod a lábadszárát hja meglátod milyenek a szarok úgy szedem szét őket mint a bajonettzárat 3-4 milliméteres beverődések , tényleg mint a fésű és vidáman egykerekeznek vele míg nem tudják már behúzni a kuplungot

azt nézd inkább meg , hogy a tengelyen nem lóg-e a kosár .. meg a kosár hátuljában a nagyfogaskerék és kosár között van leszegecselve rezgéscsillapító/menesztő gumi egy nagy lemez alatt és az meg a szegecsei nem lóg/ lötyögnek stb...-e
jó reggelt!
arany
a cr emen is ilyen volt a kuplung... de megcsináltam
jaja:D:D,,héten küldöm ezt tarjánba motorbontóba Szatyina úrnak és küld nekem egy komplett szettet kosár,,persely,,összes lamella 25 k "csak" mert lamellák is pl van hogy 2 fémlamella összevan hegesztve meg törve egy parafás,,keze törne le annak aki ezt szervízelte annó
anyááád. ez a kuplungkosár cserés lesz asszem
háfaszom ezé dolgozik a jóember napi 8 órában
Kemény
arany