hali
tanácsra lenne szükségem: kormányom elhajlott, veszek újat, milyet vegyek? pénzzel nem állok jól és így hirtelen kettőt láttam amit itt a közelemben be tudok szerezni, azt hiszem mindkettő akciós.
1. Tomaselli 7ezer rmcmotor(12ezer)
2. Racetech 10ezer universalmotor
van egyáltalán különbség a márkák között?
köszi: Ádám
a WR-edet +Sm szettel elbizniszelném csak elöbb megérdeklödöm ezeket a forgalmis ügyeket!
meg most is ezerrel megy a motor nézés csak dönteni nemtudok
2002-esCR 250-et hazahoztad már?el is vitték(csak azért hátha nem kellet a csávonak )
hát azt már nem lehet első forgalomba helyezni ......
ha már valahol a világon forgalomba volt akkor viszont forgalomba lehet.....
a blokk meg a legtöbb esetben ugyanaz csak egy két külső csingilingivel lebutítják ezzel megoldják, hogy jók legyenek az emissziós értékek....amit aztán eldobálsz6kikötöd/cseréled róla és megint a régi disznó blokk van a lábad között
ezt biztos nem mert ennek a tulaja sajnos már nem él a motor olaszországi volt és ezt is az a ráckevei gyerek vette meg aki a tiédet is/ a váza is tőlem való volt/ ha megnézed ennek a könyök,gyújt dekni is kapott a műszerfal viszont épen maradt
én nemrég kérdeztem meg veszprémben a KTM-nél. ez úgy van h azokat a mocikat(most én enduróra gondolok) lehet forgalomba helyezni amiket injektorral szerelnek már. ez nem tom milyen euros szabvány, tavaly december óta csak azokat lehet vizsgáztatni. persze ha van egy régebbi(mint pl az enyém, 2003as), és volt már vizsgáztatva akkor lehet azokat is. de ha még nem volt vizsgáztatva, akkor bukott mutatvány
hy all! tud valaki arrol hogy az igaz-e hogy csak euro 3 as blokkal szerelt gépet lehet forgalomba helyezni? 2T -re értem a kérdést és versenyenduro! vagy ilyennel nem foglalkoznak a KPM-esek? 2002-es a gép
tanácsra lenne szükségem: kormányom elhajlott, veszek újat, milyet vegyek? pénzzel nem állok jól és így hirtelen kettőt láttam amit itt a közelemben be tudok szerezni, azt hiszem mindkettő akciós.
1. Tomaselli 7ezer rmcmotor(12ezer)
2. Racetech 10ezer universalmotor
van egyáltalán különbség a márkák között?
köszi: Ádám
meg eleve TWO STROKE 4ever!
Attila neked pedig mostmár tényleg feladom a Könyvet csak eddig nem tudtam az irányitószámot
Ja a fúvokákkal egyetemben
meg most is ezerrel megy a motor nézés csak dönteni nemtudok
2002-esCR 250-et hazahoztad már?el is vitték(csak azért hátha nem kellet a csávonak
ha már valahol a világon forgalomba volt akkor viszont forgalomba lehet.....
a blokk meg a legtöbb esetben ugyanaz csak egy két külső csingilingivel lebutítják ezzel megoldják, hogy jók legyenek az emissziós értékek....amit aztán eldobálsz6kikötöd/cseréled róla és megint a régi disznó blokk van a lábad között