Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már mindegyik szar ...
talán japán kocsi kéne....talán toyota vagy inkább egy lexus....
És milyen vas?

Mert a HDI tud hasonlót... de kinn voltunk Donovalyban síelni. Olyan mínusz 15 körül az én vén xar dízelem egyből indult, a HDI-re kéccer pluszban rá kellett izzítani... tehát az se tökéletes
Talán a japán kocsik , elég jókat olvasok róluk.
ez olyan mint az aro szlogenje...nincsenek terepgondjai.....hát persze mert garázsgondok voltak
alig lehetett kimasszírozni a garázsból persze , hogy terepgondokra nem futotta már ..odáig nem lehetett vele eljutni, hogy legyenek
Az új fiat dízelek nagyon jók. Kollégámnak stilo 1.9 jtd-je van plussz egy powertuning boxal megspékelve brutálisan megy nagyon szedi a lábát.
Szerintem meg mindenki jobban jár ha se Erdély, se a Felvidék nem lesz banana-land...
melyik kocsi a legmegbízhatóbb?- fórum lettünk
hát úgy könnyű

lett volna egy orion 1.8 d vagy később rádobtak turbót az amúgy is szar motorra ami a légköri nyomást is nehezen viselte..másképp beszélnél
Ezt én se értem, családban/ismeretségi körben egyedül a Fordokkal nem volt sose baj, minden mással igen...egyik haverom a Focus-ával pl. rendszeresen vontatta az ismerősök propelleres szutykait
Mert piros-fehér-zöld szív dobog idebenn... és megfejelem, aki b@szogatni akar
Eddig meg vagyok vele elégedve. A fogyasztása verhetetlen . Tegnap egy óra dugóban állás, majd m7 autópálya onnan m0 át az új hatosra Dunaújvárosig 160-180 között majd Szalkszentmárton és onnan haza az 51-esen .Az fogyasztás 4.8 gázolaj 100-ra
drz után lesz vele bajod
Már egy csomó fordom volt, zsírkirály gépek voltak. (Nem ilyen teszkótuning parasztgolfok) Ügyes kis igénytelen fiesták 81, 82 és 91-ből.
elmondom hogy a fiat futott fel a legjobban mára ......mind minőségben mind megbízhatóságban
a suzuki se tenné a dieseljét a swiftbe ha szar lenne
nem akarom egyiket sem védeni
de pl szerintem a citroen vagy a ford ár/értékben nem rosszak
fater taxis citroenbe 250000 van és még bírja
ja és volt pl olyan wolswagen passatra aminek a motorja félévesen cserére szorult 2007-es diesel
Fiatunk is volt régebben semmi nem volt vele pedig sokat ment
Bezony.. lassan éreccségizik a csávó
Persze nyakat. Nyomok egy KV-t, addig írjatok sok okosságot
csaknem vettél egy szemetet?
Privátban fiatom van... az azért nem olyan xar
egy vigasztal nem mi öregszünk csak a gyerekek nőnek
2. pont hülyeség. A többi igaz.
régen ott meg az a szabály volt, hogy a franciák közül a sorrend
1.peugeot
2.renault
3.citroen
Megy az idő sajnos nagyon gyorsan