Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, nem adnak annyit amennyit tényleg érne ezekben az állapotokban....amíg megy a supermoto szezon én is csak a pórt töröltem róla....csak én is 2 évente szoktam váltani, és most pont kapóra esett az utód
Lehet hogy kap egy teljes váz színterezést egy lengővilla polírozást a két kereket átfűzetem a két kerékagyat szintén políroztatom a felniket feketére eloxáltatom kap egy zöld üléshuzatot és egy új idom szettet
Nekem meg nem éri meg elkótyavetyélni ér kb 500-600 között . Hozzá kéne még rakni 7kilót, és akkor talán tudnék venni egy ujjat . Inkább tavasszal kap egy uj hajtókart meg kicserélem az összes csapágyat benne és akkor megint két évig motor marad . A dugót szelepeket nyár előtt cseréltem .
Én sem adnám el ,mert többet érne mint amit adnának érte ebben az állapotban, csak van egy alkalmi frissités a láthatáron
Egyik sem 250 4t.
250 2t vagy 450 4t
Csak kawa ! Occsóért! De akkor tényleg occcsónak kell lennie,
Sajnos én nem tudok eladó jó motort . Enyémet meg nem adom el
Kb mennyiért
Azért kérdeztem hátha tudtok valamit az ismerősi körből,mert " 2 üzemórás,járatósat" stb nem akarunk megnézni se,csak ami tényleg leinformálható,vagy pedig akkor olyan ára legyen,hogy akár zakatolhat is benn minden!
Bármelyiket megveheted amit hirdetnek, mert mind frissen felújított a hirdetések szerint.
RM-z tipp-topp
MX Bélának van egy sztem elég jó állapotú KX250-e de nemtom mennyire akarja eladni...
Estét emberek!
Nem tud valaki kx 250-et 99-től vagy 450f-et? De olyat ami tényleg egyben van!
Hello bakonymotor! azt szeretném kérdezni hogy a motoromhoz tudnál e komplett idomszettet,,ha igen mennyiért 1989-92 es rm 250 idomok mennek rá.előre is köszönöm!
sziasztok :) motoroztam ma, utánna egy jo kis motormosás, traktorok picit rendbe rakták a földutakat
telefon az nekünk lila volt, de ezek voltak nekünk is
Ott helyszinen kellett volna gyorsan feldolgozni
Nem akartam összevérezni a csomagtartót... utánam jött egy szuzukis, ő mutatta meg, hová repült az első rencámom, és megkérdezte, neki adom-e a tetemet... mondom, uram, jó étvágyat... bedobta a szuzukiba és elviharzott... én meg csendesen sírdogáltam egy darabig
Megetétek legalább?
Holnap megyünk haza.. de sajna Fordfúzió cserekocsim van... a háromhetes Oktáviával, életemben először megfogtam egy őzet
Lassan időszerű lesz... Neked is egy kis retro

Kívánj igazi ünnepet

Ki vezeti haza a skodát, ha te lerészegedsz?
Rossz vér

Nem kérek, és nem ígérek,
Nehezen, de csak megélek
És a Billtől a Rossz vér c. zenét hallgatom közben a netről