Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De... évzáró értekezlet lesz Egerben, 10 órai kezdettel... most gyűjtöm a bátorságot... második ser indul
Te sem dolgozol?
Ja ....megyek is kromofággal lemosom a még megmaradtakat......akkor azért vettek új autót házat az ismerősök akiknek odaadta Mutter a régi kacatokat
Ilyen nekünk is volt
kép lemaradt ....1966-os mint én vazze
szewa

most nézegettem retro cuccokat és megtaláltam anyámék régi centrifugáját....ami most már az enyém és pár éve a légszűrőket pergetem vele a garázsba.....be se mondom hibátlan a cucc csak a bódé korrodálódott elfelé.....
Jó reggelt a melóhelyemröl.Én már dolgozom.
mert módos gyerek vagy ....pirosvár az pirosvár.....annyi volt a különbség , hogy a te játékaid nehezebbek voltak az arany miatt....mert a TIEID ARANYBÓL VOLTAK A FESTÉK MEG CSAK ÁLCA
Ezek voltak mind nekem is
arany..........morgen...........este elalvadtam....ezek még lemaradtak a retro gamesokból
valahogy így van ez..... tudod: ilyen ez a POP-szakma
Szasztok!
ok köszönöm szépen! lehetne esetleg hogy emailt irj? mert az oldalon enm minig avgyok fenn! az emal cimem:
zsoltyamaha@freemail.hu
légyszives mindenképp irj egyet hogy van-e vagy nincs! köszönöm elöre is! hello
nem csetényből. holnap délelőtt mégnézem az idomokat és jelentkezem
1992-es évjáratú a motor az idomok már ugyanolyanok mint a fehér tankos cr 500-nak abba különbözik az enyém töle hogy az enyémen még piros a tank! de amugy az idomok detto ugyanazok! arra lenne esetleg? jah meg még egy kérdés te nem véletlen csetényből irsz! :D
évjáratot kellene tudni. meg hogy melyik szinbe kellene
mennyér lenne a komplett szett? amugy most irtam az universal motornak is! köszi a segitséget!
nekem elméleileg van UFO ba
Ejj írni se tudok már www.universalmotor.hu
Univesalmotor.hu-t próbáld meg!
hali nem tud vki olyan cimet teloszámot amin keresztül tudnék cr 500 ashoz rendelni idomszettet? viszonylag a legolcsobb helyre gondoltam .....
parillánál probáltam oda nem tudnak rendelni cr 500-hoz konkrétan...pedig 250-eshez 17400-bol meglene
motormannál van de elég komoly árakon 40-45 -ből lenne meg a szett....
még vki vmit nem tudna? elöre is köszöntem mindenkinek
Tegeci vagy ...vagy már nem lax ott
egy adag g*ci!