most nézegettem retro cuccokat és megtaláltam anyámék régi centrifugáját....ami most már az enyém és pár éve a légszűrőket pergetem vele a garázsba.....be se mondom hibátlan a cucc csak a bódé korrodálódott elfelé.....
mert módos gyerek vagy ....pirosvár az pirosvár.....annyi volt a különbség , hogy a te játékaid nehezebbek voltak az arany miatt....mert a TIEID ARANYBÓL VOLTAK A FESTÉK MEG CSAK ÁLCA
ok köszönöm szépen! lehetne esetleg hogy emailt irj? mert az oldalon enm minig avgyok fenn! az emal cimem:
zsoltyamaha@freemail.hu
légyszives mindenképp irj egyet hogy van-e vagy nincs! köszönöm elöre is! hello
1992-es évjáratú a motor az idomok már ugyanolyanok mint a fehér tankos cr 500-nak abba különbözik az enyém töle hogy az enyémen még piros a tank! de amugy az idomok detto ugyanazok! arra lenne esetleg? jah meg még egy kérdés te nem véletlen csetényből irsz! :D
hali nem tud vki olyan cimet teloszámot amin keresztül tudnék cr 500 ashoz rendelni idomszettet? viszonylag a legolcsobb helyre gondoltam .....
parillánál probáltam oda nem tudnak rendelni cr 500-hoz konkrétan...pedig 250-eshez 17400-bol meglene
motormannál van de elég komoly árakon 40-45 -ből lenne meg a szett....
még vki vmit nem tudna? elöre is köszöntem mindenkinek
most nézegettem retro cuccokat és megtaláltam anyámék régi centrifugáját....ami most már az enyém és pár éve a légszűrőket pergetem vele a garázsba.....be se mondom hibátlan a cucc csak a bódé korrodálódott elfelé.....
zsoltyamaha@freemail.hu
légyszives mindenképp irj egyet hogy van-e vagy nincs! köszönöm elöre is! hello
parillánál probáltam oda nem tudnak rendelni cr 500-hoz konkrétan...pedig 250-eshez 17400-bol meglene
motormannál van de elég komoly árakon 40-45 -ből lenne meg a szett....
még vki vmit nem tudna? elöre is köszöntem mindenkinek