Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lányok és fiúk...
szerintetek megéri venni Airoh runner climb nevű sisakot ,ami héjszerkezete: thermoplastic, kompozit
súlya: 1350 gr ? most akciós 32.990 ft!
eddig 1200 gr,carbon kevláros sisakom van M-Cax márkájú de nekem nagyon tetszik Az Airoh csak carbokn kevlárban 90 ezer ft
talán kicsit nehezebb lesz fejemen 150 gr eltéréssel? stb? thermoplastic védene a fejem? bővebb infot szeretnék!
A 625-ön konkrétan az volt az érzése hasonló helyzetben az embernek, hogy a következő pillanatban szétesik
Amúgy sztem nincs csúnya hangja olyankor sem...kicsi morgós, nekem teccik
Amikor gázt ad, nagyon csúnya a hangja...de az enyém is ilyen mikor sokáig alacsony fordulaton megyek...
Mihez képest nem? Hallottad volna a 625-ös milyen hangokat adott ki hasonló fordulatszám-tartományban...!
Ahogy hallom nem nagyon komálja ezt az alacsony fordulatot a motor...
Ide is kivándorolnék szivesen...

/csávó nickje "Sokszorfeldől Úr" /
Komolyan.....
de most komolyan mert ha gáz akkor inkább.................
.....mármint az olajtól a váltóban
Mixxelj nyugodtan ....nem történhet semmi baj
emberek lenne egy kérdésem:

olajcsere lesz a mocin de a Motorex gear oil-ból 1dl -rel kevesebb van gondoltam ráöntök az Ipone Box 2 Syntetic váltóolajból. Szerintetek nem gáz ? Most ne azt a 2600 Ft -os liter árat nézzétek mert van mind2ből és el kell használni. Ez mind a kettő váltóolaj és mind a kettő 10w-30 szintetikus.
Előfordul az ilyen

http://www.vimeo.com/2459281
Már elmúlt a mikulás
De jó neked
úgylegyen!
sör=arany?
Jóéjt... még iszok egy sört, aztán takarodok én is
2008 nagyon jó év volt. Maradtam a cégemnél, kaptam új szolgálati kocsit

Nem volt nagyobb balesetem, és a kicsiket is kihevertem mára

Novembert és decembert is jó eredménnyel zárta az általam irányított csoport. Most a főnökeim néhány hónapig békén hagynak. Remélem

Maradtam, aki mindíg is voltam. Egy igazi nagypofájú, hitvány, endurós barom. Tunyó, érted kár, még élhettél volna....

Fletó és társai elnézést kérhetnek tőlem és eltakarodhatnak végre az annyukba

Slota és társai kinyalhatják a magyar seggem

Jövőre ismét az arcotokba szórom a sarat, azt megígérhetem
Én meg majdnem megtanultam németül, de aztán még sem . No megyek kezdek álmosodni Jó éjt neked.
1989-ben középfokú műszaki anyaggal bővített állami nyelvvizsgát tettem... de már csak ilyesmi alapokra emléxem
Risztelünk?
Te tudsz ruszkiul?
Iso ráz

ARANY