Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja jó reggelt
csak még mindig esik
jó reggelt
jaja miskolctól 90 km sárospatak mellett
Meló van nekem is itthon... kéne a kocsin is gyúrni, meg van az a fostos babetta, de legtöbb gürc a szuzukin lesz... vízszivattyú meg himbarencer
Szia. Múlthét végén volt egy kis motorozás azóta semmi szar az idő.
szeva Gabi
Mi újság? Motorozás?
Régen beszéltünk?
Sajnos elég húzós napjaim vannak mostanában, én szerintem még 4 napot dologzok karácsonyig utána pedig 2 ünnep között is
13 nap szabim maradt az évből, elvileg majd januárban ki tudom venni
Jó neked, nekem még van két nap meló hétfő kedd.
én sajnos megyek még holnap aztán,majd csak 13-án!
te hol laksz csávó, miskolc környékén? mert látom megyei vagy
Szewasztok!

Most örvendezek, mert ma dógoztam utoljára az idén... lekközelebb 2009. január 5.

Jó év volt az idei... nem volt betegség, nagyobb baleset meg munkanélküliség se... talán sose rosszabbat
esik meg esik meg esik meg esik meg esik meg .........................................
lassan már azon gondolkozok hogy eladom a motor és veszek egy jetski-t de komolyan
amennyi eső már leesett simán cserélhetném a gumimat valami olyanra ami csak sárba való
ja , tudom melyik az a suli .... ott milyen az idő?
próbáltak tanítani a Péter Rózsában :) kisebb-nagyobb sikerrel. Nagyon jól éreztem magam ott jó volt a társaság meg minden.
igazábol fehérvár mellett, de sokat kevergek fehervaron is.
itt az idő: felváltva esik a havas eső és a hó.
és ott? mi dolgod volt neked feherváron?
estét neked is
milyen az idő fehérváron? már legalább 2 éve nem voltam ott pedig milyen jó is volt ott
estét hölgyeknek, uraknak
Ja,ja...tisztában vagyok azzal,hogy ki a Grincs...de téged nem zöld színű törpének ismerlek. Habár egy jóízű gyomorrontás után már azt is eltudom képzelni rólad.
már küldöm is a kamion kiwit
Egyél megegy kaminyon kiwit, talán sikerál6
kár hogy közel van
de jó lenne egy kicsit jobb idő most
Grincs,,kicsi zöld anti karácsonyos nagy sziklánlakomano, magyar hangja JIM Carry.,,,