ááhh annak sztem nincs gazdája ha van is már mind1 mert bicajosok voltak mott régen másik hogy azt rajtam és az állatokon kivül nem is tud rola senki más amugy meg most lesz jó mert ásó se kell csak párszor megyek rajta és megis csináltam a nyomot
max egy 8as nyomot tudsz kijárni.50kör után már lesz két kis mandinered amibe már meg birod támasztani a motort.azért kell 8as-ba menni,h el ne szédülj.30x20méteres placcon körözve gyorsan leszédülsz a motorról:)
Üdv emberek!
Kéne egy kis segítség!Tudnátok nekem olyan üzletet ahol jó minőségü szerszámokat lehet vásárolni hogy mire gondolok(Villáskulcsok,Csavarhúzók,stb....)Kezd elegem lenni a gagyi szerszámaimból
megjöttem, nem mintha hiányoztam volna .... van egy 30méter X 15 20 méteres placc , egy kisebb edzőpályát szeretnék oda csinálni. csak ichletet szeretnék kérni tőletek, hogy mégis mit. Én "S"-kanyart, "mosódeszkát" gondoltam, hogy az kéne persze ásó kapa nagyharaggal csinálom
Na jó, kérdezd meg itt: www.szerszamok.eu
Kéne egy kis segítség!Tudnátok nekem olyan üzletet ahol jó minőségü szerszámokat lehet vásárolni hogy mire gondolok(Villáskulcsok,Csavarhúzók,stb....)Kezd elegem lenni a gagyi szerszámaimból