Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkerültem a duhajt
brekk. még jó, hogy nem hagytam nyitva az ablakot ... csak kihűlt volna a lakás
Csika nincs kedved dunántulra jönni velem holnap biznicelni?
Eddig nem....majd ez után, zöldek, önkormányzat, polgárőrök,vadászok, erdészek stb
Megsúgom a titkot,ha fasza lesz ,modellautózni elmegyek oda
ja a 3ik meg az, hogy arrafelé nem a dolgozó emberek élnek
kihúztad a dugajt
ááhh annak sztem nincs gazdája ha van is már mind1 mert bicajosok voltak mott régen másik hogy azt rajtam és az állatokon kivül nem is tud rola senki más amugy meg most lesz jó mert ásó se kell csak párszor megyek rajta és megis csináltam a nyomot
Dana olvass vissza !
nekem az van de, nem túl ócso, és gondoltam a bilivasak után az nagy ugrás lenne anyagilag
max egy 8as nyomot tudsz kijárni.50kör után már lesz két kis mandinered amibe már meg birod támasztani a motort.azért kell 8as-ba menni,h el ne szédülj.30x20méteres placcon körözve gyorsan leszédülsz a motorról:)
Mé nem húzol fődet a házatokra azt ugrálod át azt?
Itt alszik mellettem
Beta

Na jó, kérdezd meg itt: www.szerszamok.eu
Lengyel piac,Kinai,obi van kenobi lézerkardja sokmindenre képes de dógozni nem lehet vele,max pizt keresni
Beta szerszámokat vegyél, ha egy életre szeretnél szerszámot venni...ITT vannak a Pest megyében lévő viszonteladók
kingstone az nem olyan drága és még használ6ó is ...gugliba keress rá......
Ha nem a szüleidé a terület, akkor semmit....gondolom nem örülne a gazdája, hogy összemotorozod
15 kötőjel 20 párszor becsúszik egy két baki
Üdv emberek!
Kéne egy kis segítség!Tudnátok nekem olyan üzletet ahol jó minőségü szerszámokat lehet vásárolni hogy mire gondolok(Villáskulcsok,Csavarhúzók,stb....)Kezd elegem lenni a gagyi szerszámaimból
majd kapsz 1et a másik szobából mindjár .........
megjöttem, nem mintha hiányoztam volna .... van egy 30méter X 15 20 méteres placc , egy kisebb edzőpályát szeretnék oda csinálni. csak ichletet szeretnék kérni tőletek, hogy mégis mit. Én "S"-kanyart, "mosódeszkát" gondoltam, hogy az kéne persze ásó kapa nagyharaggal csinálom
Ablak nyitva,gyerünk
Magadnak vagy másnak?Nekem ebbe mi a biznisz?
kellene segíteni neki habot verni a kádban