Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos meggyütt akinek fürdött ost lesz
Én is már 1 éve veszem a kx-et , csak valahogy mindig van valami...tavaly az autónkat lopták el , ma meg az egyik fogamat ettem meg vacsira ...
nem,nyugi
Arért nem akarsz másikat mert ha akarnál nem keresnél bibúvót ez ezért az azért nem . Nem tudom talán csak én vagyok olyan hogy ha valamit akarok hamar döntök
igaz, de annak se sok értelme volt
inkább beszélgetek a pókkal egyet
nemennyé má, csak most jöttél
Akkó jóvan
Remélem nem sértetelek meg?
Az SM topikban volt egy ilyen csávó , fél évig vacilált és már kezdett mindenkinek az idegeire menni
Szeretünk Barbi....akarommondani Borso
ugy gondolod?tévedsz!csak nekem nem ugy jön a pénz,h gondolkodás nélkül kirkjak 1,2millát.inkább átrágom párszor mielőtt belemegyek egy vételbe.
Már le van beszélve
Mennyé onapután
az valóban kemény dió lesz az utcabeliek nemkomálják a motort egyszer csak odafelé mentem el full csak annyi gázt huztam, hogy le ne fulladjon és 5 perc mulva jöttem vissza és már vártak a kapuba komolyan mondom ez már.....pedig tuti, hogy nem hallották azt az 5 percet amit távol voltam
ehh, ez nem az én napom.
el is tolom a bringát
további kellemes estét
Nem nézni kell,haználni!Enyim olyan tolnád a MÉH-be ,de odalökném tiéed mellé akármi legyen az
Esetleg gyenge érzéki massázs
Akkor hallgatok rádiót
oksa majd lesz páyladij is
hát egy hátsimogatás igazán nem esne rosszul na de majd eccer máskor
Bót van nemtudok
Mennyit tétovázol nem is akarsz másik motort!
Lelked mélyén azé csak vár tál valakit
Felmelegitenénk!
Karcsi találtam mégegy motort.szintén 2008 yz450 fehér dekorral fekete kerekekkel.habár irhatnám óvatosabban azt a 2008 mert van egy olyan gyanum,h 2007,de nem tudom mi a kül a kettő között.de pl kissebb a kopás valamennyvel a deknin mint amit honda08 lefényképezett.azt jövő7en tudom megnézni.