Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feltétlenül
leautózom ca 260 km-et, majd vissza aztán ugyanezt este is megcsinálom semmi akadálya
Jöhet ő is
Én Beb-re gondoltam
Jó akkor szólok Borsonak, hogy jöjjön el velem
Te közelebb vagy pézsmatulokhoz össze kell fogni
Látod ezért motorozok én álltalában egyedül,de neked hátha lenne legalább egyvalaki akivel tudnál jönni és máris csak fele a r észed!
Csak ez a hó olvadna már el
Jó lenne csatlakozni hozzátok
Rendben...értettem!
Egy ilyen Monor túra nekem oda-vissza 260km
Lakhatnátok közelebb is
Hú ez nem semmi!
Nemtudok biztosat az 600Km és nem kiszámitható ?de szólok ha biztos valami.
Jól van na...
Ezek szerint ma nem jössz....
Borsó légyszi vedd a ketedbe az irányitást és este szervezd meg a hétvégi motorozást mondjuk monorra vagy a közelbe! Invitáld az uj scacot is!
Pézsma tulok! Ha nem fejezed be azt úrazást ki tiltatlak innen,de komolyan! Azért mert majdnem olyan fiaim vannak min te még nem vagyok öregúr csak korán kezdtem, az oviba nem lökött le magárol a dadus! ennek múlt héten volt húsz éve.
nagyon remélem, hogy sikerül összehozni egy nagy csapatot és elmegyünk Monorra, vagy valami közeli pályára és akkor a többség egy helyen lesz eléggé összehaveroztak már, lassan nem ártana megismerni a másik fejét is
A főnököm nekem is adott feladatot mára
Örülök, hogy végre süt a nap remélem hétvégén motoros idő lesz.
Te készülsz valahova ezzel az őrült bandával?
jaja ma munkahelyi őrület van, de azt csak túlélem valahogy
te hogy vagy?
Jobb kedved van már?
A fagyi meg a társaság csodákra képes
Sok sikert hozzá
Szia
szia megyek levadászom a könyvelőm ha végre sikerül majd délután gyüvök
De van ...tegnap bemutatkoztam...keress rá iwiw-en
Sziasztok srácok, Borsó és Solidcat
Szeva!Naaaaa nem vagyunk avarbaaa.Nins olyan kíííííííííped amin lásszik a kíííííped? Látom dúl a lávmííííííííí
Na lóreggelt Itt mindenki ilyen korán kel? Én meg várom a messiást,hogy ideérjen azt elvigye a portáról ezt a szutykot,pedig azt terveztem,ez is elég lenne a ti tempótokhoz
Előfordul...biztos itt nagy a szájuk, élőben meg zavarban vannak!