Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hölgyek,urak,akkor megkezdjük a rendelést
Ma se csináltunk semmit,veszteséges lett a vállalkozás Vevők a holdba Nem gyüttek a szutyokése
A Dulai doktor meg most hijott,biztassam a bandát arra,hogy hétvégén Monorra menjünk,mert Faisttal együtt ott lesz első versenyük.Szerintem is oda kéne menni.Más vélemény,kifogás,nyafogás,vagy érvelés,esetleg jobb ötlet?Km-ben nem sok,a tűz meg ott is úgy ég,de a nap se süt jobban
Csak nehogy kapjak érte
hát ilyenkor kell hazamenni?
na szevasztok
Akkor lehet hogy 1 emberre vártunk
Én is ilyen szituba voltam mint te
további szép napot vár a meló
Egyébként arany János
Nem hivott pedig má beleéltem magam hogy elviszik ,biztos sok pénze van hogy habokra telefonál
Mx bela-voltak a mociért, mert engem nem hívott a manyus

ILYEN VOLT AZ ELSŐ KOMOLY MOCIM! (DT UTÁNI)
IMÁDTAM!
Egy jó nehéz, nagy darab vas... Enyimen gondos előző gazdi kx hengert vett rá svájcban.
Amikor mentünk venni, mondta a gazdi próbakörnél, óvatosan, mert nagyon hamar jön fel az eleje.
Barátom kipróbálta. Előtte ő sem ment még disznó géppel. Gondolta, 3ban már nem lehet baj. Nyél, egykerék, nagy fék visszafordul. "én nem venném meg!"-mondta.
Megvettem.
Na én lépek!
Nem a legkönnyebb pálya...én is szenvedek rajta mert én csak hobby szinten csinálom.
Hát igen volt vagy 18 -éve
Dunaalmás és Neszmély vagy ....
Almásneszmély már 19 éve nincs
Ismerős a név
Jó pálya, bár az én "tudásomnak" nagyon nehéz, de a srácoknak bejön. Tavaly március óta nem voltunk ott, lassan nekünk is el kellene menni oda.
Rajnaiékat nem ismered almásneszmélybe?
Na én pl Tatán vagyok ...legalábbis oda járok!
Oda mi is megyünk majd később!
Tata, Csolnok, Tokod, ezek talán a közelebbi pályák, de lehet van még.Ezek közül eddig csak Tatán voltunk.
Na itt fejezzük beeee!
Hát az olyan mint a Csika kutyájának a farkára kötött masni
értem, Dulai úr!
87 km oda, onnan Monor 125 km
de nincs utánfutóm, se vonóhorgom ez gond
Ez én szállítóm meg olyan vicces amikor 1 motorral rohangálok egy 7 méteres futóval!
Vagy olyan pályát keresni ami mind kettőtökhöz egyforma táv
Szívesen felajánlanám, hogy segítek, csak így is kevés az autó meg a motorszállító futó
Nem hiszem hogy 70km-nél messzebb laknánk egymástól!
Monor meg amúgy is útba esik...
Borsó! 763 h.sz