Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1valami még: ez valami szakmai ártalom aztmondják BUNKÓK a rendőrök Na jóéjszakát és nincs harag
Jól vakerálok Sanya?!...
2 hét alatt, az kevés
Helloo Süvölvény.. Miféle edzés, milyen intenzitással, stb, stb... Megaztán az edzés, az edzés, a verseny pedig... Amikor kívül-belül elugranak a füled mellett, na az a verseny... Persze a ha rajt-cél győzelmet hozol, akkor nem lesz ilyen problémád...
na én megyek alukálni csak már nembirtam ki
Meg meg, talán jó leszel pályabírónak valaha
Szevasztok, 16 óra edzés 1 versenyre az már meghozza az eredményét nem?
Má megint megy a sunnyugás Ágyba rakottkumplit nem kérsz?
Jóéjszakát hölgyeim illetve uraim
majd holnap megint rontom itt kicsit a levegőt
Innye
ne félj,hagyd magad előbb szabadulsz
Biztos jól dolgozik Mézes-mázas csempés fürdőszobi lenne
na majd jól elkérem megint a motorodat aztán akkor nem kell kokikat osztogatnod, elég lesz neked az a kis izgalom is
igen ettől én is félek kicsit
mézzel vagy mázzal?....... ...mielött megkapnám megadom magamnak
Kösz,vagány vagy
fejezze be az aki elkezdte
Dulai befugázza
akkor sínen vagy
Rendes pubi vagy, "sajnos" 18"-as... A primitív a fordnak szólt?! Ne bántsd Volvós, még 1-2 helyre el kell hogy vigyen... Énis naon paráztam, nem szerettem a fordot sosem, de minden más emblémás a 2/3-a, duplája volt.. Oszt meggyőztek a jókomáim, hogy ne parázzak. És télleg, osztrák hegyekben mazdával a hátamon, sónehéz trélerrel, 3.-ik trepnin kocogtam felfelé, 4.-iket már nem bírta el, üvegen III.-ban egy hajszálat se ment fel a vízem.. 50000.km-es DAF-om, nem koppra pakolva, pici emelkedőn melegedett... Vasárnapra már rajtkésznek kéne lenni.. Neked eszedbe sincs Monor és környékéhez?
Ez komoly alkura ad lehetőséget
hacsak nem kedveli a turót
már bocs
A felújítás, átépítés mindig odabasz, grat érte
nem de a fürdőszobámat csak be kéne fejezni már végre
fugázás ......mi agy te burkoló
Ráadásul motoros. Amikor mondta, gondoltam robogózik- kiderült R6-ja van