Nem-nem.Nem vót tervbe,muszáj nagy úr(asszony ménnagyobb)azt meg ne is ecseteljem én vertem szét,oszt fizetni kék,hogy rendbe tegyék,na ez a nem mindegy
Szombat munkanap lesz, szerencsére (van meló)-sajnos (megint dolgozni kell)
Egy hengerfejet bombázunk le+egy féktárcsa+betét csere.
Azzal emberi időben nem végzek... 10kor kezdünk, legjobb esetben 1-2 között szabadulok csepelen
Ha lábon kimegyünk 2-en, nem fognak baszogatni.
Ha 20 motoros kimegy, eltúrja az út mellett a földkupacokat, busszal beállnak-már zavaró lehet 1-2 kománal.
Szépen nyugisan is lehet- akkor nem zavarnak el. Ha igen meg még mindig át lehet menni vhová
Kimentem a fürdőszobának valaha nevezett szarba,megijedtem.Előbb gondolkoztam,lehet valami buzit felkellett volna basznom ,hogy bebasszon egy kézigránátot nem szoptam vona vele egisz nap Ez a baj,akkor nem gondolkozok amikor kéne
Csikano jól löki, MINDENKINÉL van jobb ! Bár Rossinál, és Sennánál valóban kérdéses, na de a többi?! Sztem nálam nincs kevesebb kondid, hacsak nem koplalsz fél éve... Énsem rajongok azért, amikor kívül-belül öblítenek, de valahol el kell kezdeni.. Meg: Szadán menekülés a mezőőrök elől, én azt nem csipázom, mindig csak a porbléma... / idézet egy WRC-s I.o. hungarian rallie drivertől.. /... Mért, Te tudsz zavartalan placcot szadán?
Köszönöm a lehetőséget, de van annyi bennem, hogy pár mandíner begyakorlásáért nem megyek le oly messzire- pedig elég ígéretes társaságnak tűnik a 7végi.
Idei 2 motorozás nagyon szarul ment- össze kell szednem egy kis önbizalmat, hogy ne csak a pálya mellől csorgassam a nyálam.
Gondolkoztam, hét közben veszek ki fél nap szabikat, hogy el tudjak menni moccolni, mert a 7vége nagyon rövid. Ha nem lesz sötét 6 körül, akkor már talán van értelme annak is
Az eccerű az naccerű
a bonyi az indig fos- főleg ha haszonjárműről van szó
Monort inkább náhány Szada után próbálnám- nincs erőm, amit be tudnék osztani a pályára.
Nem szeretek felkészületlenül jó motoros emberek közé menni, mert elmegy a kedvem
De áldozatot kell honi a szép lakásért- utána jó lesz fingorászni a kádban hátradőlve
Egy hengerfejet bombázunk le+egy féktárcsa+betét csere.
Azzal emberi időben nem végzek... 10kor kezdünk, legjobb esetben 1-2 között szabadulok csepelen
Nagyon megnőtt a melatonin színtem
Ha 20 motoros kimegy, eltúrja az út mellett a földkupacokat, busszal beállnak-már zavaró lehet 1-2 kománal.
Szépen nyugisan is lehet- akkor nem zavarnak el. Ha igen meg még mindig át lehet menni vhová
Idei 2 motorozás nagyon szarul ment- össze kell szednem egy kis önbizalmat, hogy ne csak a pálya mellől csorgassam a nyálam.
Gondolkoztam, hét közben veszek ki fél nap szabikat, hogy el tudjak menni moccolni, mert a 7vége nagyon rövid. Ha nem lesz sötét 6 körül, akkor már talán van értelme annak is
a bonyi az indig fos- főleg ha haszonjárműről van szó
Monort inkább náhány Szada után próbálnám- nincs erőm, amit be tudnék osztani a pályára.
Nem szeretek felkészületlenül jó motoros emberek közé menni, mert elmegy a kedvem