Tudod Te, hogy mi a tökéletes párosítás... 1ébként sztem hobbi szinten tökmindegy, mert ettől hobbi, nem múlik rajta "sok".. Cross pályán is jólehet ezis-azis, enduro detto...
De akkor nem törik könnyebben, csakmert véknyább lesz a húsa...
Én azért szeretem, ha lehet is fogni rajta valamit.. Ja, ezt nem erre az oldalra akartam írni...
Helloo skaccerek.. Szinte biztos felmegy, nekem 2002-es KLX-emen az volt, és mint tudjuk, azcsak egy matuzsálem enduro. Viszont én azt a tanácsot kaptam, a 110-es kevésbé szitál, mivel keskenyebb, keskenyebb nyomban is jobban "beletalál". Nekem logikusan hangzott, persze annyit nem motorozok vele mint egy VB menő, de jónak tűnik... uff
Nekem most az utód 110-es Metzeller, valami spéci összetételű hiperúj fejlesztés, az árát nem meri megmondani párom, ajándékba vette nekem. A héten felmegy a helyére szépen (még idomítom, hogy ÜL! ÁLL! FEKSZIK! FELSZERELŐDIK!), és a hétvégén elmesélem, hogy segít-e rajtam, vagy kár volt, mert menthetetlenül béna vagyok.
eddig a mitas c16 birta a legtovabb, az kb 15 ora, osztan dunlopok ajandekba palyarol, azok hamar elmentek, most meg nem volt csak valami gagyi fos, az most 5 ora utan mar kuka lesz .....
most torom az agyam helyet, hogy 120-as vajon, bar szerintem felmegy, hogy viselkedik, aszittem mar probaltad ...
mindegy, veszek egyet, oszt meglatjuk, lehet bejon ....
de mindenek elott veszek egy lancvezetogorgot, az ugy lepottyant valahol
Orvil bácsi, nem tudom, nekem is 110 van most fent, de azért kapar, mert olyan kerekdedek a bütykei, mint nagyanyámnak.
De van otthon zsír új gumim, csak fel kéne szereltetni.
ha valakit esetleg érdekelne...
22mm-es,szivaccsal együtt,nem hajolt azért vettem le mert 28-as került fel.
Ára:Fix 5500 magyar pénz
http://www.kepesmotor.hu/honda...
vegyed
megfele.
fontosabb a fellépő él mint a bűtyök vastagság,
persze magasságot ez sem fog csinálni,
a gumi vastagságrol meg annyit hogy enduroba minél vastagabb terűlösebb annál jobb,
krosszba van értelme a vékonyabbnak.
Én azért szeretem, ha lehet is fogni rajta valamit.. Ja, ezt nem erre az oldalra akartam írni...
most torom az agyam helyet, hogy 120-as vajon, bar szerintem felmegy, hogy viselkedik, aszittem mar probaltad ...
mindegy, veszek egyet, oszt meglatjuk, lehet bejon ....
de mindenek elott veszek egy lancvezetogorgot, az ugy lepottyant valahol
De van otthon zsír új gumim, csak fel kéne szereltetni.
nyársapát is meg nyáregy is kúúvajó...szóval kb mind1