Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E-mail: desperado25kukacfreemailpont hu
telefon: voda9negyvenöt64harmincnégy
Hát sejtettem.
A franc egye meg, aki hozzányúlkált, már ha nem magától fáradt le onnan valami anyaghiba folytán (kb. kizárt). Na, majd.
Bammeg.Azt ki kell szedni,ahhoz meg teló szétszed
Csika. Még csak nem is estek ki, egész egyszerűen LETÖRT mindkettőnek a feje. Azt hittem álmodom. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy valaki azt megpróbálta tekergetni, és ütközésen túlhúzta, majd csendben elhallgatta. De hogy MINDKETTŐT letörte, az még nekem is magas. Nem értem.
Olyan,de azé menetet lesd meg, milyen kell beléje Hogy a picsbe estek azok ki?Rejtély
Valami elérhetőséget tudsz adni? msn? mail? telefon?
Lesem
És kezd jó idő lenni, nem rohad meg az ember a hőségtől, a pályák se porolnak majd, szeretem az őszt. Szép, mint mindig énnekem.
Telók tetején arra a két kis állítócsavarra mit mondanál? Az két sima hornyos csavar, oszt csókolom?
Szeva! Tegnap írtam neked a CR-fórumban, olvasd vissza légyszives!

[20323] tegnap 20:37
Tied is új lesz Enyimis Gabi má csinájja a főtengelyt,henger má hónolva,minden jön,azt goo össze.Addig meg szítrobbantottam mindenit,azt csika tuning futóműbe hozzám állítva,(ezt a mocit meghagyom),most azon agyalok,me ez nem krossz,súly meg számít,olaj, szelepelés kisérletek majdcsak elbaszom
99%,hogy leányzó
Még nem tudom, ha kész lesz a CR-hez a hengerem, akkor tuti nem, mert összerakom és megyek vele, ha nem lesz kész, lehet, hogy elugrunk megnézni a versenyt.
Hááát időtől függ, ha esik az eső akkor nem. Esss eső esss
a kis hisztis...
nincs annyi motyóm, hogy egy utánfutóba beférjen
Te dolgozol vasárnap igaz?
Helyes
ÁÁÁ nem szoktam bántani őt...annyira
Kőszárhegyre jössz-jöttök vasárnap?
Kornél hisztizett, hogy ő még akart nézelődni... mondjuk akkor tuti elhoztuk volna az egész boltot
Ha legközelebb megyünk tuti nem úszod meg ennyivel, lehet utánfutót is viszünk a cuccoknak
Azt elhiszem, hogy nagyon várjátok már Lehet tudni már, hogy fiú vagy lány?
De drága vagy remélem nem fogtok sietni, mint tegnap
Jaaaa, sejtettük, hogy valami ilyesmi volt. De nem lett semmi gáz, csak rajtolt egyet és lejött. Legközelebb akkor is odamegyek, ha épp a Zolit vered, megígérem.
Nem mertél odajönni?
Nem voltam mérges igazából, csak aggódtam.
Hát az időmérőre készültek, és ő már odament a rajthoz, mikor Faisst-ék még fent voltak a pályán. Zoli nem figyelte, kik is vannak fent( nem volt a helyzet magaslatán, amúgy se volt jó kedve) szóval elindították őt is. A srác már későn vette észre, hogy nem abba a csoportba tartozik, kiabált utána, de gondolhatod mennyit hallott belőle az uram. Szóval ezért volt a leintés...Hibázott ő is és aki felengedte.
Köszi szépen jól vannak! Hogy,hogy viselem Idegbeteg vagyok a sok melótól,meg mindig akkor kell menni ide-oda mikor a legjobban csinálok valamit .Dióhéjban ennyi.Amúgy nagyon várom már a törpét
Világos barna indiánlány
na jóóóóó....alapból sötét vagyok
Hát....megyeget
Tegnap azért fellendítette a forgalmam Timi és Kornél
És nálatok mi a helyzet? Niki jól van? Te hogy viseled a babavárást?
hát Fekete Zolinak hívják...gondolom több Zoli volt a mezőnyben és nem akartak kiabálni...
Tetszik bizony, kényelmesnek tűnik! Remélem mocizásnál is jól viselkedik majd

Nyugi még megyünk, az is lehet, hogy már jövőhéten
Nem bírunk nélküled élni