Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a függőlegesen
ha elég gyors lenne akkor még motorozni is lehetne a vízszintes falon
Sikerüljön!
Bammeg,ez stadion
Hát...vegyünk egy családiházat, ami 20méter hosszú, 8 m széles, olyan 5m magas. Ez akkor belefér egy 800 köbméteres kockába.
Ez, a képen majdnem négyszer ekkora tartály. Nagyon jó akusztika van amúgy benne, visszhangzik, és lehet benne focizni. Amíg üres.
uhhh vazz...ebbe aztán lehet tojni egy darabig
Az elején még semmi
Aztán fossák tele, szar ügy...
mi a szar van ebben?
szia, ma nézzük meg, hátsó himbaretszert tegnap áttzsíroztam, meg kiverettem a láncot ma meg a többi, szelepek légszürö karbi, meg a hüttöt is kiganézom. Holnap meg pálya
Köszi! Épp most beszéltem a Szatyina Gézával, néhány hónapja bontottak egy '87-es 500-ast, megvan még nekik a CDI. Ha a Honda boltos srác nem nézte el a katalógusban a cikkszámot, akkor jónak kell lennie. Ha sikerül, akkor ma postára adja. Kipróbálom, remélem jó lesz! Ha mégsem, akkor megköszönöm majd a robogós rajzot. Jövő héten kiderül minden.
Beb, te ne hajolgass előttem, mert felizgulok.
Hát...érdekes megoldás, amit javasol, kedves tengerkékszemű Orsolya, szerintem megoldható...beledobálni a T. Házat, és betonnal kell feltölteni.
ebbe aztán sok szar fér
akkora nincs, hogy a parlamentbe lévő összes szar alakot bele lehessen gyömöszölni
csak teteje is legyen, mert kiszivárognak
Úúú mennyi trutyi fér egy ilyenbe
Hétfőn megyek építeni egyet, de még nem tuti, hogy K-Sz is ott leszek-e. Beteszek egy képet egy ilyen szépségről, ez egy kisebb fajta, 3061 köbméteres, 4,5 m magas, ezt figyeld:
tervezem, de amíg ott nem vagyok, nem ígérek semmit
mi a helyzet a kakatartályokkal?
Oké mama. Vasárnap leszel amúgy Kőkeményszarhegyen?
megnézem a meccset, aztán megyek is dolgomra, apuékhoz
a héten biztosan nem tudok olyan időpontot, amikor szabad vagyok, uh halasszuk jövő hétre
Előkerült a kicsi Zőőőccség is
Ma már otthon vagy?
Jónapot kívánok
mindenki egyben van
Szemszínt, hajhosszt kihagytad
Méretek: 90/60/90, 18/5cm, láb:43
Köööszi