Hát...vegyünk egy családiházat, ami 20méter hosszú, 8 m széles, olyan 5m magas. Ez akkor belefér egy 800 köbméteres kockába.
Ez, a képen majdnem négyszer ekkora tartály. Nagyon jó akusztika van amúgy benne, visszhangzik, és lehet benne focizni. Amíg üres.
szia, ma nézzük meg, hátsó himbaretszert tegnap áttzsíroztam, meg kiverettem a láncot ma meg a többi, szelepek légszürö karbi, meg a hüttöt is kiganézom. Holnap meg pálya
Köszi! Épp most beszéltem a Szatyina Gézával, néhány hónapja bontottak egy '87-es 500-ast, megvan még nekik a CDI. Ha a Honda boltos srác nem nézte el a katalógusban a cikkszámot, akkor jónak kell lennie. Ha sikerül, akkor ma postára adja. Kipróbálom, remélem jó lesz! Ha mégsem, akkor megköszönöm majd a robogós rajzot. Jövő héten kiderül minden.
Hétfőn megyek építeni egyet, de még nem tuti, hogy K-Sz is ott leszek-e. Beteszek egy képet egy ilyen szépségről, ez egy kisebb fajta, 3061 köbméteres, 4,5 m magas, ezt figyeld:
Ez, a képen majdnem négyszer ekkora tartály. Nagyon jó akusztika van amúgy benne, visszhangzik, és lehet benne focizni. Amíg üres.
Aztán fossák tele, szar ügy...
akkora nincs, hogy a parlamentbe lévő összes szar alakot bele lehessen gyömöszölni
csak teteje is legyen, mert kiszivárognak
mi a helyzet a kakatartályokkal?
a héten biztosan nem tudok olyan időpontot, amikor szabad vagyok, uh halasszuk jövő hétre
Ma már otthon vagy?
mindenki egyben van