Én elhiszem, hogy nem a hasadra ütve írtad be a fogyasztási adatot (ennél azért már jobban ismerlek), pusztán arra reagáltam (de már látom, hiba volt ) hogy szerinted ez nem sok. Bár - a márkafanatikusok kedvéért - hozzátenném, hogy Gustafsson haverom 2007-es EXC300-a szintén hasonlóan fogyaszt - de arra is azt mondom, hogy szerintem sok!
A beszállítós dolgot nekem légyszi ne is említsd, eddig mindkét KTM-emen a legtöbb gond az elektromos rendszerrel volt, aminek minden eleme japán gyártmány! Vajon a japán motorokat osztrák elektromos cuccokkal szerelik hogy azok nem romlanak el?
adjál valami kiindulási pontot
Összegzés!
A Husqvarna Vapenfabriks Aktienbolag 1967-ben alapították és 1903-ban kezték meg a szériában történő motorkerékpár gyártást!
jajj legyen mér egy kis sikerélmányem
És ami az első képen volt egy 1915-ös modell!
Én elhiszem, hogy nem a hasadra ütve írtad be a fogyasztási adatot (ennél azért már jobban ismerlek), pusztán arra reagáltam (de már látom, hiba volt
A beszállítós dolgot nekem légyszi ne is említsd, eddig mindkét KTM-emen a legtöbb gond az elektromos rendszerrel volt, aminek minden eleme japán gyártmány! Vajon a japán motorokat osztrák elektromos cuccokkal szerelik hogy azok nem romlanak el?
képekeket néztem csak
hát ez egy vadálatt bácsi
De neked van egy könyved is ami segítség!