csak akkor adom el, ha adnak is érte ennyit...különben nem!
meg lehet már idén el kell kezdenem az építkezést... , mert hamarosan állambácsinak be kell fizetnem 6 kiló illetéket...
eladósorba állítom a motort, akit érdekel írjon: kimir77@freemail.hu
2005-ös, Gas Gas EC 250, 2. tulajtól, nagyonkomogy 890 km-rel, Renthal Fatbar kormánnyal, magasítóval, blokkvédővel, friss olajjal, csak most, csak nektek, poton 930e-ért!
mielőtt bárki megkérdezné, semmi baja sincs, patent a gép, ezért is ennyi az ára!
Hát itt leírja, hogy mik a technikai adatok meg, hogy gyárilag milyen cumók vannak a mocin és csak lazán használta, aztán az ár ha valaki szinpatikus akkor tényleg ennyi, de csak olyannak akarja eladni aki "megfelelően bánik majd vele" vagy valami hasonló!
Nekem a 3000 kilométer kicsit gyanús, de lehet, ha nem használta akkor lehet minden esetre a külső állapot az kb. azt a kilométert tükrözi!
Adott telefonszámot is és Madrid mellett van Spanyolországan!
én is akarok motorozni
igen, ezt tényleg nem kapni boltban....
csak akkor adom el, ha adnak is érte ennyit...különben nem!
meg lehet már idén el kell kezdenem az építkezést...
egyébként mikor jössz a mustért? :)
eladósorba állítom a motort, akit érdekel írjon: kimir77@freemail.hu
2005-ös, Gas Gas EC 250, 2. tulajtól, nagyonkomogy 890 km-rel, Renthal Fatbar kormánnyal, magasítóval, blokkvédővel, friss olajjal, csak most, csak nektek, poton 930e-ért!
mielőtt bárki megkérdezné, semmi baja sincs, patent a gép, ezért is ennyi az ára!
Jó8
Nekem a 3000 kilométer kicsit gyanús, de lehet, ha nem használta akkor lehet minden esetre a külső állapot az kb. azt a kilométert tükrözi!
Adott telefonszámot is és Madrid mellett van Spanyolországan!