Akkor jó
Neten páran panaszkodtak, hogy nekik 1 nap alatt lemerül. Aztán valaki benyomott egy oldalt, ahol lehetett venni 2000 mAh os aksit bele. Nem tudom hol élnek, nekem 3 napig bírja.
Döme, előfordulhat hogy van ekkora szimering nálatok(32x44x8)
Fehérék azt mondták, hogy ugynézki nincsen, de megnézi még1szer, majd 2óra körül érdeklödjünk megint.
ez a kis baszás, amit nem tudom minek neveznek...
eléggé elkoptatta szerintem a szimering, és szntem ott is átnézhet az olaj vagy hülyeség?
ha jol gondolom, akkor azt lehet forgatni....valaki ezt meg is tette már, de eddig a roszabbik fele érintkezett a szimeringel
csak vicceltem....nem is drága
elmondom vele még midíg jól jártam ....ha valami néha kicsit többe is került mint a józsefvárosi piacon az legalább jó cucc volt
ezért is sokszor olcsóbb a drágább nem szarral gurigázunk
Neten páran panaszkodtak, hogy nekik 1 nap alatt lemerül. Aztán valaki benyomott egy oldalt, ahol lehetett venni 2000 mAh os aksit bele. Nem tudom hol élnek, nekem 3 napig bírja.
Gratulálok a babához Andris & Reni!
Fehérék azt mondták, hogy ugynézki nincsen, de megnézi még1szer, majd 2óra körül érdeklödjünk megint.
Csepel Tacskóval?
szerintetek elpasszoljam....monjduk ennyit tuti nem kapok érte később...
?
gratula a babához! jó egészséget!
eléggé elkoptatta szerintem a szimering, és szntem ott is átnézhet az olaj
ha jol gondolom, akkor azt lehet forgatni....valaki ezt meg is tette már, de eddig a roszabbik fele érintkezett a szimeringel
mindjárt dobok be egy képet, ami kicsit aggaszt, csak leszaladok lefényképezni
eddig csak a motorom jött be
elmondom vele még midíg jól jártam ....ha valami néha kicsit többe is került mint a józsefvárosi piacon az legalább jó cucc volt
ezért is sokszor olcsóbb a drágább