Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát: Az én 450 ea FSR gépemben lassan 7000 Km van és még nem volt leszedve a szelepfedél sem. . .
Ezt nevezhetjük akár megbízhatónak is!
Az alkatrészellátás teljesen megoldott, hetente van kint kamion, viszonylag hamar itt van minden!
(persze ha a gyárban nincs éppen készlethiány)
Az első kerékcsapágyak általában 1000 Km után mennek a kukába azt érdemes SKF re cserélni, akkor bírja évekig.
Az olajcsere periódus rövid, 600 Km környékén csere!
Minden évben megyünk Erdélybe terepen (Kb.1000Km) és eddig egyetlen motor se ment tönkre, pedig 2004 óta van a túra rendezve. . .
Küldj egy mailcímet, oda bővebben kifejtem. . .
Szerintem gyűjts még és 2004 utánit vegyél. . .
Röviden. . .
Nagyon jó motorok, 2t ben verhetetlen évek óta!
A 2002-03 as évjáratu 4t-k versenyre lettek kitalálva, olyanok, mint egy wrc autó. . .
Verseny után szétkapni és újáépíteni, ez pedig költséges!
Skype domeattila74
MSN dome1974@hotmail.com
Heló!

Én próbáltam írni neked msnen is és e-mailt is de nem sikerül egyik sem szal ide nem tudnál tömören válaszolni a kérdéseimre vagy konkrétan min és mikor próbálkozzak mert e-mailt nem küldi el msn-en pedig nem jelentkezel egyáltalán van msn címed?
Jó lenne ha tudnánk beszélni mert teljesen tanácstalan vok a GAS GAS-al kapcsolatban hogy mi tévő legyek!

Hello!
Az elkézelhető,h amikor mennénk a motor ért,akkor elmegyünk motrozni egy nagyot esetleg......se ?
Kosár
le vagy maradva már én is
Vizilabda?
Csász!
Küldtem választ!
az tökéletes....de nemkell sietni vele,mert sajna táborba leszek,tehát utánalévő éten még nemtudok motozni
csátok
Hozzátok, de csak hét elején lesz kész . . .
Háát az a gáz,h apám csak hétvégén érne rá.....,ha szombaton levisszük,az megoldható,vagy esélytelen?
Na jó legyél.
Mikor akarod hozni? Szerintem itt kell hagynod, mert nemtudom hova tettem a perforált lemezt. . .
Ja!
Sziasztok!
Volt motorozás a hétvégén?

Dömeeeee a következő héten valamikor kivihetjük a kipufogót?
Miért, nem lehetek ekkora császár?
Nnnnnaaa azé nem vagy te egy látnok vagy mija fene.
Hát sziasztok mindenki!
azt nem tudom, de gondolom Skyro csinált rola pár(száz) képet
Na és mi lehet Faisst barátunkkal?
Kicsit képben vagyok?