Tehát: Az én 450 ea FSR gépemben lassan 7000 Km van és még nem volt leszedve a szelepfedél sem. . .
Ezt nevezhetjük akár megbízhatónak is!
Az alkatrészellátás teljesen megoldott, hetente van kint kamion, viszonylag hamar itt van minden!
(persze ha a gyárban nincs éppen készlethiány)
Az első kerékcsapágyak általában 1000 Km után mennek a kukába azt érdemes SKF re cserélni, akkor bírja évekig.
Az olajcsere periódus rövid, 600 Km környékén csere!
Minden évben megyünk Erdélybe terepen (Kb.1000Km) és eddig egyetlen motor se ment tönkre, pedig 2004 óta van a túra rendezve. . .
Szerintem gyűjts még és 2004 utánit vegyél. . .
Röviden. . .
Nagyon jó motorok, 2t ben verhetetlen évek óta!
A 2002-03 as évjáratu 4t-k versenyre lettek kitalálva, olyanok, mint egy wrc autó. . .
Verseny után szétkapni és újáépíteni, ez pedig költséges!
Én próbáltam írni neked msnen is és e-mailt is de nem sikerül egyik sem szal ide nem tudnál tömören válaszolni a kérdéseimre vagy konkrétan min és mikor próbálkozzak mert e-mailt nem küldi el msn-en pedig nem jelentkezel egyáltalán van msn címed?
Jó lenne ha tudnánk beszélni mert teljesen tanácstalan vok a GAS GAS-al kapcsolatban hogy mi tévő legyek!
Ezt nevezhetjük akár megbízhatónak is!
Az alkatrészellátás teljesen megoldott, hetente van kint kamion, viszonylag hamar itt van minden!
(persze ha a gyárban nincs éppen készlethiány)
Az első kerékcsapágyak általában 1000 Km után mennek a kukába azt érdemes SKF re cserélni, akkor bírja évekig.
Az olajcsere periódus rövid, 600 Km környékén csere!
Minden évben megyünk Erdélybe terepen (Kb.1000Km) és eddig egyetlen motor se ment tönkre, pedig 2004 óta van a túra rendezve. . .