enyémenn ilyen gumis valami van és ahogy húzom össze az szorul meg de az vastag és nem megy bele a kormányomba:S
és ezért kelenne vékonyabb mert nekem a kormány belső átmérője 12 mm és olyan kellene!
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h ma vettem 1 alubetétes kézvédőnek az alu részét(1000ft ért)
és 28 as kormányhoz való véget adtak hozzá és az én kormányom meg csak 22 es és azt szeretném kérdezni h miből lenne jó csinálni olyat h nekem 22 es kormányomhoz jó legyen vagy venni hol lehet?
Az én e-mail címem: taki_jani@freemail.hu és ez egyben msn cím is. Még az érdekelne hogy megvételkor mit kell figyelni főltétlen? és én az injektorosoknál hallotam azt hogy nehezen indulnak az injektor gyújtásrendszer hibájából adódóan. de megköszöném ha tényleg részletesen írnál a motorról! egyébként a tiéd is injektoros?
Csak 5 Megapixeles. . .
Ugye nem?
volt egy elég nagy bukás
Fasza volt!
Milyen volt Kőszárhegy?
Ez a Polisport!
Fényképed van róla?
milyen volt ebszőny?
és ezért kelenne vékonyabb mert nekem a kormány belső átmérője 12 mm és olyan kellene!
Fekete műanyag.
az a gumis rész!
olyan kérdésem lenne h ma vettem 1 alubetétes kézvédőnek az alu részét(1000ft ért)
és 28 as kormányhoz való véget adtak hozzá és az én kormányom meg csak 22 es és azt szeretném kérdezni h miből lenne jó csinálni olyat h nekem 22 es kormányomhoz jó legyen vagy venni hol lehet?
De jár az 5ös!