Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arany
mivanalszotokvazze?
na léptem foxy sok sikert
jo8
Na jóccaka mindenkinek!
Bassza meg a kurva annyát az ilyen cigány köcsög! Vinném mindet szibériába valami mély bányába és robbantanám rájuk az egészet!
a kurva anyját
basszusss foxy moccát vmi k*csög ellopta
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
na mivan itten?
szegény foxy
kell egy füles?
zsír
[43953] mit szólsz ?
ja úgy néz ki holnap megvan ár....
na cső. Zozi kérdeztél árat?
Bezony, láttam! A fórumon is meg más titkos helyen is látom ám!
csak bekapja patrik farkát claudia
és én mit gondolok
amúgy regisztrálva vagyok én is..... az láccik valahol ?
Akkor ezt biggyezd oda! A cikk alján a "Te mit gondolsz" részbe!
azonnal regisztrálok, véleményem annyi, ha valaki komolyan akarja csinálni az endurot, akkor enélkűl nem megy, erdély mélyén egy katlanban, a sziklás patakmeder felfelében szar dolog defektet kapni,,,
előbb írta supermotyó topikban szegény .....
Ne basszál már fel Mikor? Hol?

Bakker.......ez az ország egy gusztustalan hányadék szarkupac esküszöm!
ellopták szegény foxgirlnek a dokiját vazze!
Tudom, de az volt az ősi módszer még a 80-as évek elejéről amikor tényleg tenisz labdákat pakoltak bele a köldő gumiba! Jónak éppen jó ötlet lehetett de a súly már elég durván változott!

Amúgy azért írtam erről mert viszonylag még ez az ami elérhető áron van!

De nem látok vélemény nyilvánítást, hozzászólást! Sőt regisztrációt sem részedről! Pedig szeretném ha pár szóbal leírnád a Te véleményed a mousse gumiról!
amugy jani tudod hogy van már a michelin-nek egy ujjabb BiB-es verzioja,,? olyan anyag mint az elözö, de akkora golyokban mint egy teniszlabda, igy be lehet rakni eggyel többet vagy kevesebbet és változtathato a gumi nyomás a terep fűggvényében, egy kerékre 500 eur egy garnitura, a vb sztárok már jo egy éve használják,