Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
azonnal regisztrálok, véleményem annyi, ha valaki komolyan akarja csinálni az endurot, akkor enélkűl nem megy, erdély mélyén egy katlanban, a sziklás patakmeder felfelében szar dolog defektet kapni,,,
Tudom, de az volt az ősi módszer még a 80-as évek elejéről amikor tényleg tenisz labdákat pakoltak bele a köldő gumiba! Jónak éppen jó ötlet lehetett de a súly már elég durván változott!
Amúgy azért írtam erről mert viszonylag még ez az ami elérhető áron van!
De nem látok vélemény nyilvánítást, hozzászólást! Sőt regisztrációt sem részedről! Pedig szeretném ha pár szóbal leírnád a Te véleményed a mousse gumiról!
amugy jani tudod hogy van már a michelin-nek egy ujjabb BiB-es verzioja,,? olyan anyag mint az elözö, de akkora golyokban mint egy teniszlabda, igy be lehet rakni eggyel többet vagy kevesebbet és változtathato a gumi nyomás a terep fűggvényében, egy kerékre 500 eur egy garnitura, a vb sztárok már jo egy éve használják,
jo8
amúgy regisztrálva vagyok én is..... az láccik valahol ?
Bakker.......ez az ország egy gusztustalan hányadék szarkupac esküszöm!
Amúgy azért írtam erről mert viszonylag még ez az ami elérhető áron van!
De nem látok vélemény nyilvánítást, hozzászólást! Sőt regisztrációt sem részedről! Pedig szeretném ha pár szóbal leírnád a Te véleményed a mousse gumiról!