Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért lenne majd jó egy közös edzés! Amúgy a trialban először mindenki esik-kel
jani én folyton gyakorlom az esést,, egy szűletett esömen vok,
Szia Bálint!

Azt Te is tudsz csinálni! Ha lejössz Keszthelyre akkor megmondom hogyan! A Karcsi is csinált magának és bevált!

De ha megtanulsz elesni akkor a motor nem fog sérülni! A Karcsinak is az volt a baj, hogy eséskor vitte magával a motort! Begyakoroltuk, hogy miként kell úgy esni, hogy a motor ne sérüljön és utánna már neki sem volt gondja többé! Pedig előtte még a vázat is eltörte!
de van most bontja a srác
szeva döme nincs űtközö gumi,?
férfi seggekbe dugott kolát,,? kö a rossebnek,, amugy jo reggelt,
Happyness factory!
iszunk egy kólát?
csak most a röntgenkép a divat
Na, akkor goooooo
vannak képeim
Na, okés! Király ötlet! Még ilyen képet is beszúrhatunk, hisz nekünk szól és szeretném ha egy vidámabb hangvételű oldal lenne!
Banyek!
Szegény Foxi!
Reggeleket!

Ja, tudom......minden időd be van táblázva jelenleg! Pedig jó lenne, ha Te is segítenél! Neked van rengeteg tapasztalatod, tudásod és mostanában időd is engedné egy kis önkéntes munkára!

írj cikket bármiről a terepsportban, kúld el nekem mail-ban és Én majd publikálom az oldalon! Képeket rakok Én hozzá ha szeretnéd!
akarok írni a láncsprayokról , használatukról és jótékony hatásukról
el kell , hogy kapjon az ihlet...
és akkor teleírom a szervert
Ja, bár űber lusta vagyok!

Délután meg menek melóba Mi az oka, hogy nem látok/olvasok hozzászólást, reakciót a másik oldalon? Egyedül nem tudom népszerűvé tenni, még ha mindent bele is adok!
nekem is felkéne de olyan béna vagyok, hogy elmegy a kedvem ha rágondolok .....mozgássérült vagyok nagyon
szewa jani ! felkeltél ?
Reggelt!
aloha
most van igazi reggel,szóval enyém az arany