Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pöpec a mocc szép így hóban is
Hát süt a nap csak éppenségel -12fok van:D
Döme:nemtudom még nem szólt anyum h megjött volna e:)majd este irok ha megjött!

Toyota highlander hibrid
Milyen verda áll mögötte?
Forester?
Megérkezett?
miért nem motorozol?süt a nap
http://www.sportmotor.hu/motor...

Szarrááá unom magam:(
lehet hogy égett a ködlámpa
vagy 12kerék meg némi suly
4wd
Én köszönöm a sok-sok segítséget!
Remélem tetszik nektek
Tegnap egy Subaru Justy-val előzgettük a jónépet, erre kaptunk dudálást meg villogást ezerrel.
Nem tudom eldönteni, hogy hülyék, vagy irigyek.
én mindig bátran megyek
Ismerős...motorral én nagyon parázok vizes úton, de az autósok 90%-ánál még így is messze gyorsabb szoktam lenni - pedig nekem még ablaktörlőm sincs mint nekik
A sok marha száraz úton sem tud vezetni, erre ilyenkor is kiszakadnak az útra. . .

Én se vagyok egy Loeb, de. . .
Olivér!

Köszönöm szépen a kedvességet!
Most jöttem vissza egy rendesebb körről, a sok kulagépet előzgettem a kis 2.8 TD Pajeroval.
Kaptak kormot, de engesztelésül megszórtam őket hóval is!
Néhány éve én is kurvaanyázok, mert felháborítóan sok a dízel, és mindig át kell kapcsolni belső keringetésre az autóban.
Meg a sok jó csiptuning...gázfröccs és ki sem látok mögüle...utálomutálomutálom
Koromgyárak
2.8 pd tdcdrtdi
mert módosok vagytok
Talán véletlen, hogy 2.8 idtd van nekünk?
Őőőőő...2 éves asszem, előtte 2ezres diesel volt, de lecseréltük erre a 2.3-asra, mert az többet volt szervizben, mint itthon. Azt mondják az okosok, hogy csak a 2,8-ast szabad megvenni, mert abban Iveco motor van.
mikori évjáratu ducato ez , csak hogy tudjam milyet ne vegyek sose...
Nem, szerencsére gyorsan kapcsoltam és még menet közben leállítottam a motort, utána megálltam ráadtam a gyújtást, akkor már pirosan égett az olajnyomás lámpája, felnyitottam a motorházat, megnéztem a pálcát...egy csepp olaj nem volt rajta.