Bendegúz ki is találta hogy nem mehetnénk-e ma Velencei tóra mondtam hogy dehogynem jöjjön haza,lejmolja le a Mamát píízzel azt go nem ám,a Mama mindig ad neki nehogy éhezzen...nem tudom mit gondol,tán nem adok neki enni?
Adatlapomon rajta van,mail-ban adok címet Szétszedve kéne látni,így nem tudom mi a gyíkja 15-ért csinálom a párat, mindent adok +bónuszban szelepelés ha igényled.
Szia!
Látom a profilodban, hogy foglalkozol motortelók javításával..
Van egy GasGas fse Első telópáram, amiben valószívűleg egy ütközésem alkalmával megszűnt a csillapítás. becsúsztam egy autó alá, és lehet megütődött..
A másikfele teljesen jól szuperál, de az csak rugózik..
szemre semmi nem látszik rajta, belül sem, dehát monjuk csak szétcsavartam és belenéztem... nem mélyültem bele..
Mi a teendő ilyenkor?
vagy helyileg hol vagy megtalálható?
Köszi!
Hát igen. Blokk csörög, remélem csak főtengelycsapágy az... + tömitésszett, első fékbetét, láncszett, előre 2 küllő, láncvezető eddig kb ennyi ami biztos. Rendszám, törzskönyv van még novemberig rajta.
Ha lejárt ideiglenesen vonjam ki a forgalomból, vagy érdemes meghosszabítani?
jóóvan,meg sem szólalok,ma hülye vagyok
Látom a profilodban, hogy foglalkozol motortelók javításával..
Van egy GasGas fse Első telópáram, amiben valószívűleg egy ütközésem alkalmával megszűnt a csillapítás. becsúsztam egy autó alá, és lehet megütődött..
A másikfele teljesen jól szuperál, de az csak rugózik..
szemre semmi nem látszik rajta, belül sem, dehát monjuk csak szétcsavartam és belenéztem... nem mélyültem bele..
Mi a teendő ilyenkor?
vagy helyileg hol vagy megtalálható?
Köszi!
Ha lejárt ideiglenesen vonjam ki a forgalomból, vagy érdemes meghosszabítani?
Lesz vele meló, meglátjuk megérte- e