Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

múltkor is borús időben indultunk neki ugyanennek az útnak és mire jött a vihar már elfáradtunk a pancsiban
majd megyünk,van rengeteg üdülési csekkem amivel valamit kell kezdeni ha mást nem hát elkajálni...
itt olyan borultas felhős, bármi lehet tipusu, bár esni tutira nem fog.
balatonra mikor jöttök, ? össze engednénk a kindereket, mi meg elvizibicigliznénk a nádasba.
huppppsssz lebuktam...
Bendegúz ki is találta hogy nem mehetnénk-e ma Velencei tóra mondtam hogy dehogynem jöjjön haza,lejmolja le a Mamát píízzel azt go nem ám,a Mama mindig ad neki nehogy éhezzen...nem tudom mit gondol,tán nem adok neki enni?
Minek biciklizel ezer fokban? Alvadni kell,medencében
bicajozni voltam de nem sokat mert olyan meleg van hogy nem lehet így tekerni...vagy csak nekem nincs kedvem de tekerjen a hülye ilyenkor
Csajoknak az a belsőcső tágítási program,hidegen-melegen
ja és ez a fiúknak...a lányoknak más a bónusz
jóóvan,meg sem szólalok,ma hülye vagyok
Megetted?Nem táblacsoki az
Tsókolom Ez nem süt,éget Már levegőt sem lehet venni,lehet az összes jégakkut magamra aggatom,a kicsiket meg beteszem a gatyámba
a hasadon van?,nem ám lejjebb aztán írkálsz össze-vissza mert igen inog
Adatlapomon rajta van,mail-ban adok címet Szétszedve kéne látni,így nem tudom mi a gyíkja 15-ért csinálom a párat, mindent adok +bónuszban szelepelés ha igényled.
jolvan már felkeltem, de a hasamra tutira nem sűt semmi mert abban a billentyüzet van.
ébresztőőő,hasatokra süt a Nap
Szia!
Látom a profilodban, hogy foglalkozol motortelók javításával..
Van egy GasGas fse Első telópáram, amiben valószívűleg egy ütközésem alkalmával megszűnt a csillapítás. becsúsztam egy autó alá, és lehet megütődött..
A másikfele teljesen jól szuperál, de az csak rugózik..
szemre semmi nem látszik rajta, belül sem, dehát monjuk csak szétcsavartam és belenéztem... nem mélyültem bele..
Mi a teendő ilyenkor?
vagy helyileg hol vagy megtalálható?
Köszi!
jól teszed
Az benne az érték, a papír
Meló,azt motrotolás,kikípzem az itteni fijatalságot,hátha lesz belőlük valami
Hát igen. Blokk csörög, remélem csak főtengelycsapágy az... + tömitésszett, első fékbetét, láncszett, előre 2 küllő, láncvezető eddig kb ennyi ami biztos. Rendszám, törzskönyv van még novemberig rajta.
Ha lejárt ideiglenesen vonjam ki a forgalomból, vagy érdemes meghosszabítani?
grat, majd az idő megmondja mennyire volt jo vétel.
Mai szerzemény
Lesz vele meló, meglátjuk megérte- e