Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Furcsa, itt az ipartelepen egy sötétített caddy, sok Body Builderrel...

Most meg káromkodnak, aszondja: Szíjáj..
Figyelik a reakciós bandát!
Én is most indítottam újra...(lehet nem volt véletlen.....itt vannak az ufók...már látom is őket....
irtam egy igen hosszú, hozzászólást, és kiléptetett a gép..
Soha nem tudjátok már meg...
:-D

Bas*zameg
Engem nem (csak) a viharok zavarnak...hanem az egyik napról másikra 20+ fokos hőmérséklet-változások, a mind szélsőségesebbé váló tél és nyár (a másik kettő meg gyak. megszűnt)...
Értelek. Sajnos mivel kereskedelmi TV-k, ezért a profit az elsődleges céljuk. Változás akkor lesz, ha hajlandóak leszünk több adó befizetésével non-profit TV adókat létrehozni, vagy fenntartani (pl. Duna TV) ,megerősíteni.
elöitéletes leszek addig amig nem kerülnek le azok a bizonyos agyrém müsorok a kinálatukból
ha ez megtörténik talán elhiszem,hogy megváltozott vmi
Látod ez is előítélet! Én megpróbálok objektív maradni. Olvasok indexet, origót és kurucot is. Így mindent bedobva a kalapba talán leválnak az ideológiák, és láthatóbb a valóság. Sztem.
milyen média retekklub+telaviv2
az engem hidegen hagy
akkor jó anyu már megtért mszp helyett már JOBBIK ra szavazna
már csak 4évet kell várni ha csak nem lesz királyság újra
Nem kell, az otthon bekapcsolt média formál minket! (ha akarod, ha nem!)
én nem akarok MÁS lenni
na vicc volt,értem én mire gondolsz
én 1napra mindenkit bezárnák 1szobába és folyamatosan játszanák le különbözö felvételeket
hátha más emberként jönne ki abból a helységböl
hiteles az biztos,de annyi adattal és haraggal ami benne lakozhat én már fejbe löttem volna magam az fix
engem igazából nem zavar,sőt az sem ha aszondják hogy ez nem idevaló téma csak én nem ásom bele magam ennyire ezekbe a dolgokba nem is tudok nagyon mit hozzáfűzni
Köztudottan jobboldali (nem baj, de CSAk azokat az értékeket képviseli-hozzáteszem, hitelesen)
akkor majd átmegyek dumálni tudom sok embert zavar ez a téma sajnos szóval abba is hagyom
A történelem során nagyon sokszor megismétlődtek már ezek a dolgok. A céhek idején szinte divat volt "máshol" is elsajátítani a szakma csínját bínját! Aztán hazajöttek és terjeszettték az új technológiákat. Nem baj ez, nézzünk előre! Változzunk!
Anyukámmal lenne közös témád bőven
mármint
Meghallgatom, nem gondolom, hogy hülyeség. De a dolgoknak csak egyik oldalát képviseli.
sajnos nem mindenkinek ez a legszebb vannak "hazaárulóink" akik pénz reményébe elhagynak minket
de kérdem mivan ott kint nekik én kb úgy érezném ott kint magamat mind itthon a koszos cigányok
Őrá gondolsz?
és elismered amid mond,vagy hülyének nézed
vkik azt hiszik hogy az egész hazugság